Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Premier League (2/4)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Premier League (2/4)

Φουλ δράση και απόψε στην Premier League με τα προγνωστικά μας να κινούνται σε δύο ματς και δη στο Νιούκαστλ και στο Λονδίνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φουλ δράση και απόψε στην Premier League με τα προγνωστικά μας και εμείς στα προγνωστικά μας θα ασχοληθούμε με το ματς της Νιούκαστλ με την Έβερτον και με το Γουέστ Χαμ – Τότεναμ.

Προγνωστικά Premier League

Εδώ και πέντε παιχνίδια εντός έδρας απέναντι στην Έβερτον, η Νιουκάστλ έχει τέσσερις νίκες (4-0-1).

Η Τότεναμ δεν έχει νίκη στις τελευταίες τρεις επισκέψεις στην έδρα της Γουέστ Χαμ (0-1-2) στο πρωτάθλημα και αυτό είναι το μεγαλύτερο αρνητικό σερί της μετά τις έξι διαδοχικές αποτυχημένες προσπάθειες μεταξύ του 1995 και του 2001.

Απίθανο παιχνίδι για τη Νιούκαστλ στην εντός έδρας αναμέτρησή της απέναντι στην Γουέστ Χαμ όπου έκανε τεράστια ανατροπή και επικράτησε με 4-3. Σωρεία απουσιών ξανά, καθώς εκτός είναι ο βασικός κίπερ Πόουπ (14/0). Από την άμυνα θα λείψουν οι Τρίπιερ (25/1), Μπότμαν (17/2), Λασέλς (16/1) και Λιβραμέντο (22/1). Από το κέντρο εκτός είναι οι Αλμιρόν (29/3), Μάιλι (17/1) και Τονάλι (8/1) ενώ από την επίθεση εκτός είναι οι Γκόρντον (28/9), Ζοέλινγκτον (16/2) και Γουίλσον (16/7).

Δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι θετικό η Εβερτον στην εκτός έδρας αναμέτρησή της απέναντι στην Μπόρνμουθ από την οποία και γνώρισε την ήττα με 2-1. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα της στη φετινή σεζόν, ενώ ταυτόχρονα δεν έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη στα 12 τελευταία όπου ηττήθηκε επτά φορές. Βρίσκεται μόλις τρεις πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του βασικού αμυντικού Μικολένκο (23/2). Από την επίθεση εκτός είναι οι αναπληρωματικοί Ντανζούμα (14/1) και Ντόμπιν (11/1).

Τι παίζουμε; Κοιτάμε σίγουρα προς τον άσσο με την απόδοση σ’ αυτές τις τιμές και δη στο 1.98 στην Betshop να μας ενδιαφέρει.

Διαβάστε περισσότερα

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X