Κλήθηκε σε απολογία ο Παναθηναϊκός για το κορέο με τον Λευκό Πύργο

Κλήθηκε σε απολογία ο Παναθηναϊκός για το κορέο με τον Λευκό Πύργο
Photo Credits: INTIME

Σε απολογία κλήθηκε ο Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΔΕΑΒ κάλεσε τον Παναθηναϊκό σε απολογία για το κορέο που δημιούργησαν οι οπαδοί του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναμφίβολα, το Τριφύλλι θα τιμωρηθεί από τη ΔΕΑΒ. Ωστόσο, όχι με ποινή κεκλεισμένων των θυρών, αφού δεν προβλέπεται από τη νομοθεσία, αλλά με πρόστιμο 20.000 ευρώ, όπως αναφέρει η σχετική διάταξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τη ΔΕΑΒ:

«Β) Καλείται σε ακρόαση, τη Δευτέρα 08/04/2024 και ώρα 11:30, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, για την ανάρτηση, από φιλάθλους της στη θύρα 13-14 κατά τον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ, πανό με υβριστικό περιεχόμενο για την συμπρωτεύουσα, και επιγραφής – κορεό με χρωματιστά χαρτόνια που εμφάνιζε το σύμβολο/τοπόσημο της πόλης της Θεσσαλονίκης (Λευκό Πύργο) τυλιγμένο στις φλόγες. Εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 9 και 14 του ν. 5085/2024».

Αναλυτικά το εδάφιο με το οποίο η ΔΕΑΒ θα επιβάλλει τιμωρία στο Τριφύλλι:

«6Α. Απαγορεύεται η ανάρτηση στην αθλητική εγκατάσταση πανό ή άλλων επιγραφών πολιτικού, θρησκευτικού ή ιδεολογικού χαρακτήρα, με περιεχόμενο υβριστικό, ρατσιστικό ή σεξιστικό. 

Σε περίπτωση παραβίασης του πρώτου εδαφίου, η οποία διαπιστώνεται από την αρμόδια αστυνομική αρχή, επιβάλλεται από τη Δ.Ε.Α.Β. πρόστιμο είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000) για κάθε πανό στο αθλητικό σωματείο, ή στο Τμήμα Αμειβομένων Αθλητών (Τ.Α.Α.), ή στην Ανώνυμη Αθλητική Εταιρία (Α.Α.Ε.), της οποίας οι φίλαθλοι ανάρτησαν το πανό».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X