Αθανασιάδης: «Χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα» (VIDEO)

Αθανασιάδης: «Χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

MVP του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Αθανασιάδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Αθανασιάδης αναδείχθηκε Cosmote MVP του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μέσα από την ψηφοφορία μεταξύ των μελών της επίσημης κοινότητας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Viber.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας πραγματοποίησε καθοριστικές επεμβάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση του.

Κατά την παραλαβή του βραβείου του, ο Γιώργος Αθανασιάδης μίλησε στην κάμερα του ΑΕΚ TV τόσο για τη νίκη της ομάδας, όσο και για την προσωπική του απόδοση.

«Ήταν ένα έντονο παιχνίδι, μια ωραία ατμόσφαιρα, ένα ντέρμπι. Αντέξαμε ως το τέλος, βάλαμε το γκολ και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είμαι χαρούμενος γιατί ήθελα να βοηθήσω την ομάδα, να βάλω το λιθαράκι μου ώστε να μείνουμε στην κορυφή μέχρι το τέλος. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε ενωμένοι, όπως κόντρα στον Ολυμπιακό, για τα υπόλοιπα οκτώ παιχνίδια, ώστε να καταφέρουμε να τα κερδίσουμε και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει», ανέφερε ο διεθνής τερματοφύλακας.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X