ΑΕΚ: Συνεχίζει βασικός ο Αθανασιάδης, δύσκολα στα επόμενα ματς ο Στάνκοβιτς

ΑΕΚ: Συνεχίζει βασικός ο Αθανασιάδης, δύσκολα στα επόμενα ματς ο Στάνκοβιτς
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Αθανασιάδης θα πάει μέχρι τέλους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

MVP της χθεσινής μεγάλης νίκης της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού ήταν ο Γιώργος Αθανασιάδης που έκανε μεγάλη εμφάνιση.

Ο Ελληνας τερματοφύλακας μπήκε από το παράθυρο στην ενδεκάδα της Ένωσης καθώς ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής κατά τη διάρκεια μιας άσκησης για τα αμυντικά στημένα.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει θα επανεξατάζεται διαρκώς, ωστόσο αυτή τη στιγμή μοιάζει δύσκολο να προλάβει έστω κάποια από τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Για τον Αθανασιάδη που αναδείχθηκε MVP, ο Ματίας Αλμέιδα δήλωσε χθες ότι «Ηδη εχω μιλήσει μαζί του. Συνεχώς μιλούσαμε. Πέρυσι με την παρουσία του κατακτήσαμε τίτλους. Πιστεύω ότι έτσι όπως είναι η εβδομάδα που περνάμε είναι να μας δίνει τρόπο να σκεφτούμε όλοι εμείς οι άνθρωποι. Δίκαιος είναι μόνο ένας. Και είναι εκεί… ψηλά. Ολοι οι υπόλοιποι κάνουμε λάθη. Εχουμε καλές και κακές στιγμές. Εμεις δουλεύουμε ως ομάδα. Ναι υπάρχουν λάθη, αλλά και πλεονεκτήματα.

Με χαροποιεί πολύ όπως έπαιξε απόψε και τα πράγματα έρχονται φυσιολογικά. Χθες στην προπόνηση δουλεύαμε στις στατικές φάσεις και τραυματίστηκε ο Στάνκοβιτς. Δουλεύουμε με όλους τους παίκτες το ίδιο. Και είναι στην ευφυΐα του κάθε παίκτη πως θα κάνει προπόνηση. Ο Αθανασιάδης έδειχνε έτοιμος να παίξει και από χθες μέχρι σήμερα είχε μία ιδανική αντίδραση».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X