ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Εικόνες πριν το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 παίκτες της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν απέναντι στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ήταν σε μέτρια βραδιά, αλλά κυνήγησε μέχρι τέλους τη νίκη επί του Ολυμπιακού και την πήρε στο φινάλε. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Γιώργος Αθανασιάδης: Μπήκε για να παίξει βασικός για πρώτη φορά μετά από τις 16 Γενάρη και ότι είχε προηγηθεί. Και έκανε το τέλειο ματς. Με τις δικές του αποκρούσεις, κράτησε την ΑΕΚ όρθια. Αποκρούσεις πολύ δύσκολες και ειδικά σε καλά τελειώματα από τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο πολυτιμότερος παίκτης της ΑΕΚ μακράν.

Λάζαρος Ρότα: Πολύ καλό ματς έκανε ο ακραίος μπακ. Με εξαίρεση ένα λάθος στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, που έδωσε μια επικίνδυνη αντεπίθεση στον Ολυμπιακό, κατά τα άλλα ήταν πολύ καλός. Σταθερός ανασταλτικά με κερδισμένες τις περισσότερες μάχες αλλά και με βοήθειες στα ανεβάσματα.

Ντομαγκόι Βίντα: Για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν βράχος στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ. Σωστός στις τοποθετήσεις του, με εμπειρία στην διαχείριση όλων των φάσεων. Ακόμα και σε αυτές που είχε να αντιμετωπίσει πιο γρήγορους ποδοσφαιριστές απ’ αυτόν. Εξαιρετικό ματς.

Αρολντ Μουκουντί: Σούπερ ματς και από τον Καμερουνέζο στόπερ. Πήγε εξαιρετικά με αντίπαλο τον Ελ Καάμπι και κέρδισε σχεδόν όλες τις προσωπικές μονομαχίες. Ενώ και με την μπάλα στα πόδια του, έκανε κάθε φορά, αυτό που ήταν σωστό για να μπορέσει να βγάλει σωστά την ομάδα από την άμυνα της.

Εχσάν Χατζισαφί: Πολύ καλό ματς και από τον Ιρανό ακραίο μπακ. Τα πήγε εξαιρετικά μ’ όποιον αντίπαλο είχε να αντιμετωπίσει. Ακόμα και όταν κουράστηκε, ακόμα και όταν ο Μεντιλίμπαρ, του έριξε πάνω του τον Ποντένσε στο φινάλε του ματς. Διαχειρίστηκε εξαιρετικά τις φάσεις και ανασταλτικά, αλλά και στα ανεβάσματά του.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Δεν ήταν σε καλό βράδυ ο Πολωνός χαφ. Παρότι έτρεξε πολύ και έδωσε πολλές μάχες, ήταν πολύ βιαστικός στις μεταβιβάσεις. Έκανε λάθη και κακές εκτιμήσεις στον τρόπο που προσπαθούσε να βγάλει παίκτες στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας.

Γενς Γιόνσον: Έκανε ένα μέτριο ως καλό πρώτο ημίχρονο. Κυρίως ανασταλτικά. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά από την στιγμή που έπαιξε μόνος του ως εξάρι μπροστά από τα στόπερ ήταν εξαιρετικός. Καθάρισε όλες τις φάσεις, βγήκε τις περισσότερες φορές πρώτος πάνω στην μπάλα.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Στο πρώτο ημίχρονο πήρε σχεδόν όλες τις επιθετικές πρωτοβουλίες της ΑΕΚ πάνω του. Έψαξε και τις διαγώνιες και τις κάθετες πάσες. Έψαξε ακόμα και τελειώματα φάσεων, αλλά ήταν άστοχος. Στο δεύτερο ημίχρονο όσο περνούσε η ώρα έδειχνε να μένει από δυνάμεις.

Ορμπελίν Πινέδα: Έπαιξε και ως δεκάρι για αρκετά μεγάλο διάστημα, έπαιξε και ως οκτάρι, τελείωσε το ματς ως δεξί μπακ. Έκανε τα πάντα, το πάλεψε πολύ απ’ όλες τις θέσεις. Και παρόλο που έδειχνε σχεδόν αποκαμωμένος στο φινάλε, παρόλα αυτά ήταν συνεπής και σταθερός ως δεξί μπακ.

Νορντίν Άμραμπατ: Ήταν πολύ καλός και πολύ συνεπής στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Εκεί καθάρισε δυο – τρεις πολύ επικίνδυνες φάσεις. Αντίθετα δεν μπόρεσε να βοηθήσει σχεδόν καθόλου στον επιθετικό τομέα. Μόνο στο δεύτερο ημίχρονο πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες, αλλά δεν τις ολοκλήρωσε σωστά.

Λιβάι Γκαρσία: Έτρεξε πολύ και έδωσε πολλές μάχες στην άμυνα του Ολυμπιακού. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να είχε πάρει μια κόκκινη κάρτα του Ρέτσου, αν ο διαιτητής είχε δώσει το φάουλ. Έδωσε μάχες, έτρεξε πολύ, και πίεσε αρκετά την άμυνα του Ολυμπιακού

Πέτρος Μάνταλος: Μπήκε ως αλλαγή στο ματς και έδωσε στην ομάδα και τρεξίματα και φρεσκάδα. Κυρίως, της έδωσε αυτή την τρομερή κάθετη πάσα στον Ελίασον, για το νικητήριο γκολ.

Στίβεν Τσούμπερ: Μπήκε για να παίξει ως αριστερός ακραίος επιθετικός. Είχε διάθεση, πήρε μπάλες στα πόδια του. Όμως είχε κακές αποφάσεις στον τρόπο που προσπάθησε να τις ολοκληρώσει.

Νίκλας Ελίασον: Από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο, έδωσε πνοή και φρεσκάδα στην δεξιά πλευρά της ΑΕΚ. Και φυσικά έβαλε πραγματικά μια γκολάρα. Διότι πήρε την μπάλα σε δύσκολο σημείο και ανάμεσα σε δυο αντιπάλους του, βρήκε ανοιχτό πεδίο για να κάνει το τέλειο τελείωμα.

Έκι Πόνσε: Πολλή δουλειά από την στιγμή που μπήκε. Πολύ τρέξιμο, πολλή πίεση στην άμυνα του Ολυμπιακού. Και σημαντική συνεισφορά στο να κρατήσει η ΑΕΚ την μπάλα στα πόδια της, στις καθυστερήσεις από την στιγμή που προηγήθηκε στο σκορ.

Ρόμπερ Λιούμπιτσιτς: Η τελευταία κίνηση του Αλμέιδα. Ο Κροάτης χαφ ήταν πολύ μαχητικός, έβγαλε και αυτός πολύ πάθος και ψυχή. Και είχε και καθοριστικές παρεμβάσεις και ανασταλτικά.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X