Οικονόμου: «Θέλουμε σοβαρή εμφάνιση και τη νίκη»

Το βλέμμα στον Πανναξιακό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

oikonomoyΓια την Θεσσαλονίκη αναχώρησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει αύριο την Σταυρούπολη για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος (ΔΑΚ Πολίχνης, 18.00, Σταυριανίδης, Κυριακόπουλος).Η Ενωση κοντράρεται με την ουραγό της βαθμολογίας, παρόλα αυτά θέλει να παρουσιάσει ένα σοβαρό πρόσωπο και να πάρει μια εύκολη νίκη που θα την διατηρήσει αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί χωρίς προβλήματα, καθώς ο προπονητής Αποστόλης Οικονόμου υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών του.

«Κάθε αντίπαλος που παίζει με την ΑΕΚ θέλει να πάρει κάτι και το ίδιο θα κάνει και ο ΕΟΣ. Δεν βλέπουμε τη βαθμολογική θέση του αντιπάλου, αλλά θέλουμε να κάνουμε μια σοβαρή εμφάνιση για να πάρουμε τη νίκη ενώ θα είναι ίσως και μια ευκαιρία για να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες», σχολίασε ο τεχνικός της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X