Ο μακρύς δρόμος της αποθεραπείας: Το βίντεο του Μιλιτάο για όσα πέρασε με τον τραυματισμό του

Ο μακρύς δρόμος της αποθεραπείας: Το βίντεο του Μιλιτάο για όσα πέρασε με τον τραυματισμό του
Photo Credits: INTIME

Με ένα συγκινητικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Έντερ Μιλιτάο έδειξε όσα έζησε τους προηγούμενους μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμος για την επιστροφή του στη δράση είναι ο Μιλιτάο, περίπου 7,5 μήνες μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη στην πρεμιέρα της φετινής La Liga.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός βρίσκεται στην αποστολή της Ρεάλ για τον σημεριμό (31/3) αγώνα πρωταθλήματος με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Μπερναμπέου».

«Είναι πιθανό να κάνει την επιστροφή του αύριο (σ.σ. σήμερα) κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είναι διαθέσιμος, προπονήθηκε καλά, προφανώς δεν είναι στο 100% αφού δεν έχει παίξει, αλλά επανήλθε πολύ καλά από τον τραυματισμό του» δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο ίδιος ο Μιλιτάο ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο δείχνοντας όσα πέρασε όλους αυτούς τους μήνες κατά την διάρκεια της αποθεραπείας του.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X