Βινίσιους: «Θα νικήσουμε μόνο όταν οι ρατσιστές βρεθούν από τα γήπεδα στη φυλακή»

Βινίσιους: «Θα νικήσουμε μόνο όταν οι ρατσιστές βρεθούν από τα γήπεδα στη φυλακή»
Photo Credits: INTIME

Την αντίδραση του Βινίσιους προκάλεσαν οι χθεσινές ρατσιστικές επιθέσεις στα ισπανικά γήπεδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ρατσιστικές επιθέσεις στα γήπεδα της Ισπανίας το τελευταίο διάστημα, έχουν αρχίσει και γίνονται όλο και περισσότερες. Μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου (30/3), είχαμε δύο περιστατικά σε διαφορετικά παιχνίδια.

Αυτά, έφεραν την αντίδραση του Βινίσους, με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης να έχει πέσει και αυτός θύμα ρατσιστικής αντίδρασης ουκ ολίγες φορές. Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ανέφερε:

«Αυτό το Σαββατοκύριακο, δεν θα παίξω. Αλλά είχαμε τρεις απαίσιες υποθέσεις ρατσισμού στην Ισπανία το Σάββατο.

Όλη μου η υποστήριξη στον Ακούνια και τον προπονητή Κίκε Φλόρες από την Σεβίλλη. Στον Σαρ και την Ρεάλ Μαγιανταχόντα μακάρι το θάρρος σας να εμπνεύσει και άλλους. Οι ρατσιστές πρέπει να εκτίθενται και τα παιχνίδια δεν μπορούν να συνεχίζονται με εκείνους στις εξέδρες.

Θα έχουμε κερδίσει μονάχα όταν αφήσουν τα γήπεδα οι ρατσιστές και πάνε κατευθείαν στην φυλακή, ένα μέρος που τους αξίζει»

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X