Οι αριθμοί του ΑΕΚ - Ολυμπιακός μέσα από τα «μάτια» της Super League

Οι αριθμοί του ΑΕΚ - Ολυμπιακός μέσα από τα «μάτια» της Super League

Ενδιαφέροντα στατιστικά και αριθμοί για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός μέσα από τα «μάτια» της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επανέναρξη στα playoffs της Stoiximan Super League, μετά τη διακοπή τριών εβδομάδων για τις εθνικές, με σπουδαίο ντέρμπι στην OPAP Arena. Εκεί όπου το απόγευμα της Κυριακής (31/3, 20:30) η πρωτοπόρος ΑΕΚ υποδέχεται τον 4ο Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στα οκτώ τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες για το πρωτάθλημα δεν υπήρξε νίκη γηπεδούχου. Η ΑΕΚ έχει καταφέρει να επικρατήσει στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα του Ολυμπιακού, αλλά σε εντός έδρας αναμέτρηση η τελευταία της νίκη ήταν στις 24 Σεπτεμβρίου 2017 με 3-2.

Από τότε υπάρχουν δέκα αναμετρήσεις με τους Κιτρινόμαυρους ως γηπεδούχους, όπου έχουν σημειωθεί πέντε ισοπαλίες και πέντε νίκες του Ολυμπιακού. Οι επτά ήταν στο ΟΑΚΑ και οι τρεις τελευταίες στη Νέα Φιλαδέλφεια, με δύο διαδοχικές ισοπαλίες στα τελευταία τους ματς εκεί, με 0-0 και 1-1.

Το δημοφιλέστερο σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι το 1-1 με έντεκα εμφανίσεις, ενώ στην δεύτερη θέση βρίσκεται το 1-0 υπέρ της ΑΕΚ με εννέα παρουσίες, μαζί με τις λευκές ισοπαλίες (9). Τα πιο συχνά σκορ στις νίκες του Ολυμπιακού είναι το 1-0 και το 2-1 με πέντε παρουσίες.

68 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

22 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

25 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

21 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 79-81

Πηγή: slgr.gr

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X