Τι έκανε η ΑΕΚ στα δύο ματς της κανονικής διάρκειας κόντρα στον Ολυμπιακό (VIDEO)

Τι έκανε η ΑΕΚ στα δύο ματς της κανονικής διάρκειας κόντρα στον Ολυμπιακό (VIDEO)

Μία νίκη και μία ισοπαλία είχε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πήρε τέσσερις βαθμούς στα δύο ντέρμπι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 στο ματς του α’ γύρου στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ στον β’ γύρο νίκησε μέσα στο Καραϊσκάκη με 1-2 τον Ολυμπιακό.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός έδωσαν το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στην OPAP Arena και αναδείχθηκαν ισόπαλοι χάρη στους φορ τους με την Ένωση να εκφράζει παράπονα για τις αποφάσεις του Σοάρες Ντίας.

Η Ένωση προηγήθηκε στο 22′ με τον Εσέκιελ Πονσέ και οι Πειραιώτες απάντησαν με τον Ελ Κααμπί στο 38ο λεπτό. Ο αγώνας είχε ρυθμό και ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο έπεσε και δεν άλλαξε κάτι στο ματς.

Το ντέρμπι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης βάφτηκε… κιτρινόμαυρο, με την ΑΕΚ να επικρατεί 2-1 του Ολυμπιακού για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η Ένωση ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και δίκαια πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με Λιβάι Γκαρσία (32′) και Στίβεν Τσούμπερ (38′), με τον 26χρονο από το Τρινιντάντ να έχει ανάμειξη και στο δεύτερο γκολ. Ο Γιώργος Μασούρας στο 44ο λεπτό έβαλε ξανά τους Πειραιώτες στο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος το ματς είχε ένταση, ευκαιρίες, αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X