Super League: Μάχες κορυφής σε Λεωφόρο και Νέα Φιλαδέλφεια

Super League: Μάχες κορυφής σε Λεωφόρο και Νέα Φιλαδέλφεια
Photo Credits: INTIME

Δύο ντέρμπι, σε Λεωφόρο και Νέα Φιλαδέλφεια, και το πολλά υποσχόμενο Άρης-Λαμία είναι τα τρία ματς στο σημερινό πρόγραμμα των playoffs της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, η Stoiximan Super League 1 και συγκεκριμένα τα Play Off επιστρέφουν με την 2η αγωνιστική.

Μια αγωνιστική που έχει όπως όλες μεγάλο ενδιαφέρον γιατί έχει μεγάλα παιχνίδια. Αρχικά στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και στην συνέχεια η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό. Η μεγάλη αυτή ημέρα κλείνει με το παιχνίδι του Άρη με την Λαμία.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ

Στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό για όλες τις διοργανώσεις δεν υπάρχει νίκη των Πρασίνων. Οι τρεις συναντήσεις τους είναι για το πρωτάθλημα και οι δύο για το Κύπελλο Ελλάδος. Υπάρχουν τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες του ΠΑΟΚ, με τελευταία αυτή στις 21 Φεβρουαρίου 2024 για το Κύπελλο Ελλάδος, όπου βέβαια στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση για τον τελικό στη διαδικασία των πέναλτι.

Η τελευταία επικράτηση του Παναθηναϊκού εντός έδρας για το πρωτάθλημα ήταν στις 3 Απριλίου 2022 για τη διαδικασία των Super League Playoffs.

Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια τους ανεξάρτητα έδρας και διοργάνωσης υπήρξε μόλις μια νίκη γηπεδούχου και αυτή ήταν στον Β’ Γύρο του φετινού πρωταθλήματος με την εντός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ με 2-1.

Από τα συνολικά 76 ματς της ιστορίας τους με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, μόλις τα οκτώ δεν είχαν τέρμα και ολοκληρώθηκαν με 0-0, ενώ οι πιο παραγωγικές ημέρες τους είναι με 7 γκολ, στο 5-2 της σεζόν 2000-01 και το 4-3 του 2014-15. Η ευρύτερη νίκη του ΠΑΟΚ σε εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι το 3-0 του 2022-23.

76 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

47 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΘΗΝΑΪΚΟΣ

19 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

10 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

ΓΚΟΛ: 132-56

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στα οκτώ τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες για το πρωτάθλημα δεν υπήρξε νίκη γηπεδούχου. Η ΑΕΚ έχει καταφέρει να επικρατήσει στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα του Ολυμπιακού, αλλά σε εντός έδρας αναμέτρηση η τελευταία της νίκη ήταν στις 24 Σεπτεμβρίου 2017 με 3-2.

Από τότε υπάρχουν δέκα αναμετρήσεις με τους Κιτρινόμαυρους ως γηπεδούχους, όπου έχουν σημειωθεί πέντε ισοπαλίες και πέντε νίκες του Ολυμπιακού. Οι επτά ήταν στο ΟΑΚΑ και οι τρεις τελευταίες στη Νέα Φιλαδέλφεια, με δύο διαδοχικές ισοπαλίες στα τελευταία τους ματς εκεί, με 0-0 και 1-1.

Το δημοφιλέστερο σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι το 1-1 με έντεκα εμφανίσεις, ενώ στην δεύτερη θέση βρίσκεται το 1-0 υπέρ της ΑΕΚ με εννέα παρουσίες, μαζί με τις λευκές ισοπαλίες (9). Τα πιο συχνά σκορ στις νίκες του Ολυμπιακού είναι το 1-0 και το 2-1 με πέντε παρουσίες.

68 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

22 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

25 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

21 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 79-81

ΑΡΗΣ – ΛΑΜΙΑ

Ο Άρης και η Λαμία θα συναντηθούν για έβδομη φορά με γηπεδούχο την ομάδα της Θεσσαλονίκης και για 13η συνολικά για το πρωτάθλημα.

Ο Άρης δεν έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη στις τρείς τελευταίες χρονικά συναντήσεις τους, αφού έχει δύο ήττες στις τελευταίες επισκέψεις στην Φθιώτιδα και μια ισοπαλία με 2-2 στο φετινό παιχνίδι τους για τον B’ Γύρο ως γηπεδούχος.

Συνολικά οι Κίτρινοι έχουν επικρατήσει στις τρεις από τις έξι φορές που υποδέχθηκαν τη Λαμία, ενώ τα άλλα τρία έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα, μια φορά με 1-1, μια με 0-0 και μια με 2-2.

Στα επτά τελευταία μεταξύ τους για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος δεν υπάρχει νίκη φιλοξενούμενου, με τον απολογισμό να είναι, τέσσερις νίκες για τον γηπεδούχο και τρεις ισοπαλίες.

6 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

3 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

ΓΚΟΛ: 12-4

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των Play Off

Κυριακή 31/3

18:00 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (Cosmote Sports 2)
20:30 ΑΕΚ – Ολυμπιακός (Cosmote Sports 1)
20:30 Άρης – Λαμία (Novasports Prime)

Η βαθμολογία των Play Off

1. ΑΕΚ 62
2. ΠΑΟΚ 60
3. Παναθηναϊκός 59
4. Ολυμπιακός 57
5. Αρης 45
6. Λαμία 34

Η επόμενη (3η) αγωνιστική των playoffs

Τετάρτη 3 Απριλίου

Ολυμπιακός-Άρης (19:00, CosmoteSport 2)
ΠΑΟΚ-Λαμία (19:30, Novasports Prime)
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (21:00, CosmoteSport 1)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X