Η πιο σημαντική μάχη μέχρι την επόμενη

Η πιο σημαντική μάχη μέχρι την επόμενη
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, μα φυσικά για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να λοιπόν που πέρασαν αυτές οι τρεις εβδομάδες της διακοπής. Όχι εύκολα. Σε καμία περίπτωση. Ειδικά οι δύο πρώτες, μας είχαν φανεί… βουνό. Αλλά φτάσαμε στην κομβική ημερομηνία, της τελευταίας ημέρας του Μαρτίου του 2024. Που και πρέπει και μπορεί να μείνει στην ιστορία.

Και με τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού, που θα της δώσει τη βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου. Αλλά και με την παρουσία και την εικόνα του φίλαθλου κόσμου της «Ένωσης» στην κερκίδα. Που θα είναι και άψογη και μαγική.

Χωρίς να δοθεί η παραμικρή σημασία σε όποιον έρθει με μοναδικό σκοπό να προκαλέσει. Με πάθος, με φωνή και με το κορεό, όταν οι δύο ομάδες θα εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο. Με υπομονή και με στήριξη από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Το έχουμε επισημάνει ως το πλέον κομβικό το αποψινό ντέρμπι, οι πάντες. Επί της ουσίας για την ΑΕΚ απόψε ξεκινάνε τα πλέι οφ, με στόχο να βγάλει… off, τον έναν εκ των τριών ανταγωνιστών της. Και μετά, σε λίγες μόνο μέρες, μπορεί να κάνει το ίδιο και με τους άλλους δύο. Αλλά ας μην προτρέχουμε.

Είναι ένα ιδιαίτερο ντέρμπι το αποψινό. Όχι μόνο γιατί η ΑΕΚ προέρχεται από τη μεγάλη διακοπή ενώ ο αντίπαλος είχε και το ματς με την Μακάμπι, που εκτός από την ψυχολογία που του έδωσε, τον διατήρησε και σε έναν κάπως καλύτερο ρυθμό. Αλλά κι επειδή συμβαίνει το… πρωτοφανές για την ΑΕΚ απόψε, να είναι υπερπλήρης. Είναι αυτό που λέμε πως είναι όλα καλά σε… ανησυχητικό βαθμό. Για αυτό και χρειάζεται τεράστια προσοχή.

Προσοχή και από την ομάδα και από τον κόσμο. Κι όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Δεν είναι ώρα για αναλύσεις. Ραντεβού από νωρίς στης Φιλαδέλφειας τα μέρη. Για την πιο σημαντική μάχη μέχρι την επόμενη…

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X