Παρουσία Αλαφούζου η τελευταία προπόνηση στον Παναθηναϊκό πριν το ΠΑΟΚ - Αυτή είναι η αποστολή των «πράσινων»

Παρουσία Αλαφούζου η τελευταία προπόνηση στον Παναθηναϊκό πριν το ΠΑΟΚ - Αυτή είναι η αποστολή των «πράσινων»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε το «παρών» στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το μεγάλο και κρίσιμο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε το Σάββατο το βράδυ στο “Γ. Καλαφάτης” για να δει από κοντά την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της Κυριακής (31/3) με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο “Γ. Καραϊσκάκης” ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί την Κυριακή (31/3, 18:00) τον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και με νίκη στη Λεωφόρο το τριφύλλι θα μπει ακόμα πιο δυναμικά στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, το γνωρίζει αυτό και θέλησε να βρεθεί δίπλα στους παίκτες των πράσινων και για αυτό το Σάββατο το βράδυ ήταν στο “Γ. Καλαφάτης” για να δει από κοντά την τελευταία προπόνηση του τριφυλλιού ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

Με Γεντβάι κόντρα στον ΠΑΟΚ, εκτός Σένκεφελντ και Αϊτόρ

Ο Τιν Γεντβάι μπήκε στην αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν οι Σένκεφελντ, Αϊτόρ και Βίτορ Ούγκο.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κότσιρας, Ακαϊντίν, Πέρεθ, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γερεμέγεφ.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X