Super League: Επικράτησε της Κηφισιάς (4-1) ο Βόλος και πήρε βαθμολογική ανάσα

Super League: Επικράτησε της Κηφισιάς (4-1) ο Βόλος και πήρε βαθμολογική ανάσα
Photo Credits: INTIME

Στην 2η αγωνιστική των playout της Super League, ο Βόλος επικράτησε της Κηφισιάς (4-1) και πήρε βαθμολογική ανάσα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νίκη που του έδωσε βαθμολογική ανάσα και ξεκόλλησε από τις δύο τελευταίες θέσεις ο Βόλος, που επικράτησε εντός έδρας με 4-1 της Κηφισιάς για τη 2η αγωνιστική της Super League, η οποία είναι αυτή που πλέον μπαίνει σε περιπέτειες για την παραμονή της στη Super League.

Ο Βόλος μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Κομπα στο 3ο λεπτό. Πέτυχε γρήγορα και δεύτερο τέρμα, με σκόρερ τον Γκαρσία στο 11′ βάζοντας δύσκολα στους φιλοξενούμενους από την αρχή.

Η Κηφισιά κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον Οζέγκοβιτς, αλλά οι γηπεδούχοι και πάλι με τον Γκαρσία, πήραν και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Στο 85′ ο Μωραΐτης έκανε το 4-1 για την ομάδα του Βόλου, ενώ στο 88′ ο γκολκίπερ των Θεσσαλών απέκρουσε πέναλτι του Οζέγκοβιτς.

Οι ενδεκάδες των ομάδων

Βόλος (Χρ. Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Μύγας, Λούνα, Γκλάβτσιτς (90+3′ Τρουιγέ), Ντε Καμπς, Κόμπα (72′ Μπερτόλιο), Ασενούν, Γκαρσία (82′ Μωραΐτης)

Στον πάγκο: Κόστιτς, Κίτσος, Ασλανίδης, Μπαριέντος, Ποπέσκου, Ολιβέρα

Κηφισιά (Κ. Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (46′ Κλωναρίδης), Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς (79′ Γιόβαντσιτς), Τσανάτζια (64΄Σολόα), Σναϊντερλάν (46′ Πρίτσας), Κρισιούμα, Μενέντες (46′ Τετέι), Μπιφουμά, Οζέγκοβιτς

Στον πάγκο: Νικοπολίδης, Παρράς, Σπίνος, Βαφέας

Διαιτητής: Παπαδόπουλος
Βοηθοί: Κωσταράς, Δημητριάδης
4ος: Τσιμεντερίδης
VAR: Φωτιάς, Μεϊντάνας

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X