Super League 2: Αγκαλιάζει την άνοδο ο Λεβαδειακός - Επικράτησε με 2-0 της Νίκης Βόλου

Super League 2: Αγκαλιάζει την άνοδο ο Λεβαδειακός - Επικράτησε με 2-0 της Νίκης Βόλου
Photo Credits: INTIME

Οι Βοιωτοί επικράτησαν και την 2η αγωνιστική των Play Off της Νίκης Βόλους και σε συνδυασμό με το 3-3 της ΑΕΚ Β' με τη Λάρισα ξέφυγαν 7 βαθμούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το… καλημέρα των Play Off ανόδου και συγκεκριμένα την 2η αγωνιστική, ο Λεβαδειακός έχει καταφέρει να βρεθεί στο +7 από την ΑΕΛ και να φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Super League. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου επικράτησε και της Νίκης Βόλου με 2-0 και έφτασε τους 34 βαθμούς, με τους «βυσσινί» να έχουν 27 μετά το 3-3 με την ΑΕΚ Β’. Η Νίκη από την πλευρά της έμεινε στους 17 και έτσι και αλλιώς δεν είχε βλέψεις για άνοδο, καθώς από το ξεκίνημα των Play Off η κούρσα ήταν για δύο.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 7′ με τον Νίκα, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε και το ημίχρονο. Στο δεύτερο και πάλι οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο και με τον Συμελίδη στο 69′ διαμόρφωσαν το τελικό 2-0, παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο που όπως αναφέραμε τους φέρνει στο +7 από την ΑΕΛ.

Σκόρερ: 7′ Νίκας , 69′ Συμελίδης

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Χάμοντ, Τσάπρας, Μπελμόντε (72′ Μεχία), Ρομό (56′ Μπαΐροβιτς), Νίκας (72′ Ντα Κόστα), Πίρινεν, Γιαννιώτας (66′ Συμελίδης), Κωστή (56′ Κουάδρα), Λιάγκας.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (83′ Μακατσάρια), Γαβριηλίδης (58′ Λίταινας), Κάσσος, Κρητικός, Πέττας (58′ Πολίτης).

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

ΑΕΚ – ΑΕΛ 3-3

Λεβαδειακός – Νίκη Βόλου 2-0

Ρεπό: Μακεδονικός

Η βαθμολογία των play off στον Βόρειο Όμιλο

1. Λεβαδειακός 34 (2 ματς)

————————–

2. ΑΕΛ 27 (2 ματς)

3. Νίκη Βόλου 17 (2 ματς)

4. ΑΕΚ Β’ 17 (1 ματς)

5. Μακεδονικός 16 (1 ματς)

Επόμενη αγωνιστική

ΑΕΛ-Λεβαδειακός

ΑΕΚ-Μακεδονικός

Ρεπό: Νίκη Βόλου

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X