Παραμένει σε «τροχιά» Champions League η Αταλάντα

Παραμένει σε «τροχιά» Champions League η Αταλάντα
Photo Credits: INTIME

Νίκη για την Αταλάντα επί της Νάπολι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που καταβάλλει για ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο», πανηγύρισε η Αταλάντα που επιβλήθηκε 3-0 της (απερχόμενης) πρωταθλήτριας Νάπολι στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», στην αναμέτρηση με την οποία «άνοιξε η αυλαία» της 30ης αγωνιστικής στη Serie A. Με το «τρίποντο» αυτό και με δεδομένο πως είναι σχεδόν σίγουρο ότι η Ιταλία θα «βγάλει» την επόμενη σεζόν και πέμπτη ομάδα στο Champions League, οι «νερατζούρι» από το Μπέργκαμο πλησίασαν στο -1 από την -πέμπτη της βαθμολογίας- Ρόμα, την ώρα που οι «παρτενοπέι» βλέπουν την έξοδο στην Ευρώπη να… απομακρύνεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές της Νάπολι γονάτισαν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, θέλοντας να στείλουν μήνυμα κατά του ρατσισμού, αλλά και να δείξουν τη στήριξή τους προς τον Βραζιλιάνο συμπαίκτη τους, Ζουάν Ζεσούς, ο οποίος κατήγγειλε ότι δέχθηκε ρατσιστικές προσβολές από τον Φραντσέσκο Ατσέρμπι, στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ίντερ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X