Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Είχα άγγελο μαζί μου, αν είχα αργήσει 5 λεπτά θα είχαμε άλλη εξέλιξη»

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Είχα άγγελο μαζί μου, αν είχα αργήσει 5 λεπτά θα είχαμε άλλη εξέλιξη»

Οι πρώτες δηλώσεις του μετά το έμφραγμα - Οι πόνοι που αισθάνθηκε, η άμεση ανταπόκριση του ασθενοφόρου και η βοήθεια της Βίκυς Σταυροπούλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης βρίσκεται πλέον στο σπίτι του, μετά το έμφραγμα που υπέστη. Το πρωί της Παρασκευής 29 Μαρτίου, ο ηθοποιός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του στο «Πάμε Δανάη».

Αφού περιέγραψε, πώς συνέβη το περιστατικό, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στο τηλεοπτικό κοινό, να μην αψηφά ποτέ τέτοιου είδους πόνους, όπως αυτοί που είχε ο ίδιος.

Τη στιγμή που αισθάνθηκε αδιαθεσία ήταν μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία ήταν εκείνη που κάλεσε το ασθενοφόρο. Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, η Δανάη Μπάρκα ξέσπασε σε κλάματα από τη συγκίνησή της, μιας και είναι γνωστή η σχέση που έχει με τον ηθοποιό, τον οποίο έχει αποκαλέσει πατέρα της.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X