Πρόταση από τους παλιούς προέδρους να μην πηγαίνει η Φενερμπαχτσέ στην Τραπεζούντα!

Πρόταση από τους παλιούς προέδρους να μην πηγαίνει η Φενερμπαχτσέ στην Τραπεζούντα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνάντηση με τους πρώην προέδρους της Φενέρμπαχτσε είχε ο νυν ηγέτης της ομάδας της Κωνσταντινούπολης Αλί Κοτς, ενόψει του κρίσιμου συμβουλίου της διοίκησης στις 2 Απριλίου. Την Τρίτη θα αποφασιστούν οι δράσεις που θα λάβει ο σύλλογος μετά τα επεισόδια που έγιναν στην Τραπεζούντα, με την πρόταση της αποχώρησης από το πρωτάθλημα να έχει πέσει στο τραπέζι.

Ο Κοτς όμως άκουσε τους παλιούς προέδρους της Φενέρ, που είχαν να προτείνουν έναν άλλο τρόπο αντίδρασης, με σαφώς μικρότερο κόστος από μια ενδεχόμενη αποχώρηση από το πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, πρότειναν, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Milliyet», να μην πηγαίνει η ομάδα να αγωνιστεί στα εκτός έδρας παιχνίδια με την Τράμπζονσπορ.

Το σκεπτικό τους είναι ότι θα χάνονται έτσι τρεις βαθμοί, αλλά θα είναι πολλαπλά τα κέρδη από τις αντιδράσεις. Τονίστηκε ότι σχεδόν πάντα στα παιχνίδια της Τραπεζούντας συναντούν παρόμοια σκηνικά και έθεσαν θέμα ασφάλειας των ποδοσφαιριστών. Με αυτόν τον τρόπο θα σταλεί το μήνυμα και στις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να λαμβάνουν πιο αυστηρά προληπτικά μέτρα.

Μάλιστα, προς το τέλος της συζήτησης αυτής, φάνηκε η πρόταση των παλιών διοικούντων της Φενέρμπαχτσε να κερδίζει έδαφος έναντι αυτής της αποχώρησης.

Ακούστηκαν ακόμη προτάσεις για να αγωνίζεται η ομάδα με μαύρες φανέλες, να μην επιτραπεί η μετακίνηση οπαδών της Φενέρ σε εκτός έδρας ματς, να μην αγωνιστεί στο Super Cup, ή να παίξει στο ματς Κυπέλλου με νεανική ομάδα, αλλά αυτές απορρίφθηκαν.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X