Υπέροχο σκηνικό από τον κόσμο της ΑΕΚ στο ντέρμπι: «Με τις σημαίες μας ψηλά την Κυριακή!»

Υπέροχο σκηνικό από τον κόσμο της ΑΕΚ στο ντέρμπι: «Με τις σημαίες μας ψηλά την Κυριακή!»
Photo Credits: INTIME

Μοναδικές εικόνες θα δημιουργήσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια την Κυριακή για το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό και ο κόσμος της Ένωσης θα δημιουργήσει τρομερό κλίμα για να ωθήσει την ομάδα στη νίκη!

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό εδώ και λίγες μέρες, 30 χιλιάδες σημαιάκια θα μοιραστούν στους φίλους της Ένωσης, με την ΠΑΕ να ενημερώνει πως το κορεό θα εμφανιστεί στην επίσημη είσοδο των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο την Κυριακή.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Φίλοι της ΑΕΚ

Η OPAP Arena, μετά από ένα ακόμη sold out για το οποίο σας ευχαριστούμε, θα είναι κατάμεστη την προσεχή Κυριακή (31/3, 20.30) για την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Κάθε ματς στο Σπίτι μας είναι γιορτή, ακόμη περισσότερο τώρα που πλησιάζουν και τα 100ά γενέθλια της μεγάλης μας αγάπης.

Στο πλαίσιο αυτό σκοπεύουμε η εικόνα των κερκίδων της OPAP Arena την Κυριακή να είναι ακόμη πιο ξεχωριστή, με τον σχηματισμό ενός ανεπανάληπτου κορεό. Για τον λόγο αυτό 30 χιλιάδες σημαιάκια με το επετειακό σήμα για τον έναν αιώνα από την ίδρυση της ομάδας μας θα μοιραστούν στους φιλάθλους μας που θα δώσουν το «παρών» στο γήπεδο.

Θα τα σηκώσουμε όλοι μαζί, με το που θα εμφανιστούν οι ομάδες στην επίσημη είσοδο στον αγωνιστικό χώρο και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Με το που εμφανίζονται οι ομάδες από τη φυσούνα, σηκώνουμε όλοι τα σημαιάκια ψηλά! Πάμε για να φτιάξουμε μια ακόμη μοναδική στιγμή, μια ακόμη μοναδική εικόνα στο Σπίτι Μας!

Τα σημαιάκια θα σας μοιράζονται στις εισόδους των θυρών. Φροντίστε να τα έχετε για την στιγμή που πρέπει!

Πάμε όλοι μαζί, πάμε για την νίκη! Στο πλευρό της ΑΕΚ!»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X