Ο Μπακασέτας μετά τον αποκλεισμό: «Η ευθύνη έχει υποχρεώσεις, να πάμε την Ελλάδα σε μια μεγάλη διοργάνωση» (ΦΩΤΟ)

Ο Μπακασέτας μετά τον αποκλεισμό: «Η ευθύνη έχει υποχρεώσεις, να πάμε την Ελλάδα σε μια μεγάλη διοργάνωση» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε την ανάρτηση του Μπακασέτα μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από την Γεωργία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική Ελλάδος αποκλείστηκε χθες (26/3) στα πέναλτι 4-2 από την Γεωργία και δεν μπόρεσε να πάρει το εισιτήριο για το Euro 2024 το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανάις.

Πιο συγκεκριμένα, η αναμέτρηση της Ελλάδας με την Γεωργία έφτασε στην «Ρώσικη Ρουλέτα» με τους Τάσο Μπακασέτα και Γιώργο Γιακουμάκη να είναι οι μοιραίοι για την Εθνική καθώς δεν μπόρεσαν να ευστοχήσουν. Για αυτό «μίλησε» ο αρχηγός της Ελλάδας και παίκτης του Παναθηναικού με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όσα έγραψε ο Μπακασέτας στην ανάρτηση του:

Το συναίσθημα να παίζεις για τη χώρα σου, δεν (θα έπρεπε να) χρειάζεται επεξήγηση. Η Εθνική Ελλάδας (θα έπρεπε να) είναι κάτι παραπάνω για όλους μας. Είναι τιμή. Είναι ευθύνη. Είναι περηφάνεια. Είναι αγάπη.

Λένε πως η αγάπη πονάει. Έτσι είναι. Ναι, ο αποκλεισμός μας πονάει. Πάρα πολύ. Ούτε αυτό (θα έπρεπε να) χρειάζεται επεξήγηση.

Επίσης, η ευθύνη συνοδεύεται από «υποχρεώσεις». Μια από αυτές είναι να μη λυγίζεις στα δύσκολα. Να βγαίνεις μπροστά. Να προσπαθείς να εμπνεύσεις. Να μην το βάζεις κάτω. Και αυτό θα κάνουμε.

Ο στόχος είναι πολύ συγκεκριμένος. Η επιστροφή της Ελλάδας σε μια μεγάλη διοργάνωση. Αυτή τη φορά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε εμείς που πρώτοι οφείλουμε να δούμε τι δεν κάναμε σωστά.

Είμαστε εδώ και δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις. Γιατί το θέλουμε και το πιστεύουμε.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tasos Mpakasetas (@tasos_mpak)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X