Μαμαρντασβίλι: «Ήξερα που θα εκτελέσει το πέναλτι ο Μπακασέτας - Είχε σουτάρει 4 πέναλτι σε εκείνη την γωνία σε κρίσιμες στιγμές»

Μαμαρντασβίλι: «Ήξερα που θα εκτελέσει το πέναλτι ο Μπακασέτας - Είχε σουτάρει 4 πέναλτι σε εκείνη την γωνία σε κρίσιμες στιγμές»
Photo Credits: INTIME

Ο τερματοφύλακας της Γεωργίας αποκάλυψε πως ήξερε που θα βαρέσει το πέναλτι ο Μπακασέτας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τερματοφύλακας της Γεωργίας αλλά και της Βαλένθια Μαμαρντασβίλι, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και το επιβεβαίωσε στο ματς με το Λουξεμβούργο και την Ελλάδα.

Ο 23χρονος κίπερ ήταν κομβικός και στη διαδικασία των πέναλτι απομακρύνοντας το σουτ του Τάσου Μπακασέτα, όπου για αυτό ανέφερε πως ήξερε που θα το εκτελέσει ο αρχηγός της Εθνικής.

Όσα ανέφερε ο Γεωργιανός κίπερ:

«Ηττήθηκα στα πέναλτι όχι μόνο από την Μπέτις, αλλά και από την Ρεάλ. Είπα στον εαυτό μου πως αυτό δεν θα ξανασυμβεί και πράγματι έτσι έγινε.

Δεν ήταν μόνο στα πέναλτι δύσκολο να αγωνιστώ, αλλά σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Υπάρχει πολύ πίεση σε τέτοια παιχνίδια», τόνισε ο Μαμαρντασβίλι, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εκτέλεση πέναλτι του αρχηγού της Εθνικής, Τάσου Μπακασέτα.

«Ήξερα που θα εκτελεστεί το πρώτο πέναλτι της Ελλάδας ο Μπακασέτας γιατί είχε σουτάρει τέσσερα πέναλτι σε εκείνη την γωνία σε κρίσιμες στιγμές για την ομάδα του.

Είναι δύσκολο να εκφράσω τα συναισθήματα μου. Δουλεύω σκληρά, όχι μόνο στα πέναλτι, αλλά και σε οτιδήποτε άλλο και αυτή η δουλειά φέρνει αποτελέσματα».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X