ΑΕΚ: Για νέα νίκη (19:00) με Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας

Εικόνες από το Δούκας - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα στις 19:00 τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας στο «Γ. Κασιμάτης» για την 20η αγωνιστική της Handball Premier

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το νικηφόρο σερί της θέλει να συνεχίσει η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που υποδέχεται σήμερα στις 19:00 τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Κασιμάτης» στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Μετά το «διπλό» στη Νάουσα η «Ένωση» θέλει να παραμείνει σε τροχιά νικηφόρων αποτελεσμάτων και να προχωρήσει μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας χωρίς απώλειες. Η ΑΕΚ θα μπει ως δεύτερη στα πλέι οφ όπου και θα τα δώσει όλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Απομένουν τρεις ακόμα αγωνιστικές για να τελειώσει η κανονική διάρκεια και να ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Όλοι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την αναμέτρηση από το AEK A.C. TV.

O τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Νταν Τέπερ δήλωσε στο aek.gr για το σημερινό παιχνίδι:  «Δίνουμε το 100% μας σε κάθε παιχνίδι. Το ίδιο θα κάνουμε και την Τετάρτη, για να ανταπεξέλθουμε σε ό,τι απαιτεί από εμάς το όνομα του κλαμπ μας, αλλά και το σταφ μας. Προσωπικά είμαι ενθουσιασμένος από το παιχνίδι της Νάουσας και το πως τόσοι πολλοί οπαδοί μας βρέθηκαν τόσο μακριά από την Αθήνα για να μας υποστηρίξουν. Δυστυχώς δεν μπορούν να μας δουν ακόμα στο Κασιμάτης, αλλά νιώθουμε την στήριξή τους και το εκτιμάμε ιδιαίτερα».

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Handball Premier (20η αγωνιστική)

ΑΠΚ Κραχτίδη 18:00, Bianco Monte Δράμα- Αερωπός Έδεσσας

(Λινάρδος- Νικολαϊδης, Μπουγιάκας)

ΔΑΚ Κιλκίς 18:00, ΓΑΣ Κιλκίς- Πανελλήνιος

(Γκόγκας- Σαχίνογλου, Κατσίκης)

Δαϊς 18:30, ΑΣΕ Δούκα- Ζαφειράκης Νάουσας

(Σκλαβενίτης- Καρυδάκης, Προδρομίδης)

ΟΑΚΑ 19:00, ΑΕΚ- Ιωνικός Affidea

(Γερουλάνος- Γερουλάνος, Αντωνόπουλος)

Σπίτι του Χάντμπολ 19:30, ΠΑΟΚ- ΑΕΣΧ Πυλαίας

(Νάσκος- Χαρίτσος, Μεϊμαρίδης- Μιχαηλίδης)

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X