Μπολόνια: Ενδιαφέρεται για τον Παυλίδη για αντί-Ζίρκζι

Μπολόνια: Ενδιαφέρεται για τον Παυλίδη για αντί-Ζίρκζι
Photo Credits: INTIME

Η Μπολόνια φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Βαγγέλη Παυλίδη για αντικαταστάτη του Ζίρκζι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H εξαιρετική χρονιά που διανύει ο Βαγγέλης Παυλίδης φέτος με την Άλκμααρ έχουν τραβήξει τα βλέματα ομάδων από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Mάλιστα, σύμφωνα με τη γνωστή ιστοσελίδα «tuttomercato», ένας από αυτούς είναι και η Μπολόνια. Ο Ιταλικός σύλλογος ζει το… όνειρο, αφού βρίσκεται στην τέταρτη θέση της Serie A, η οποία οδηγεί στο Champions League. Κάτι που οφείλει στον Γιόσουα Ζίρκζεϊ.

O 22χρονος Ολλανδός επιθετικός έχει 10 γκολ και 5 ασίστ σε 27 παιχνίδια πρωταθλήματος, με την Μπολόνια να περιμένει έντονο ενδιαφέρον γι’ αυτόν το επερχόμενο καλοκαίρι, ζητώντας τουλάχιστον 60 εκατομμύρια ευρώ.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι σε περίπτωση αποχώρησης του Ζίρκζεϊ, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Τζιοβάνι Σαρτόρι, έχει στα «ραντάρ» του τον Παυλίδη, τον οποίο φέρεται να ήθελε και όταν ήταν στην Αταλάντα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X