Ο Μαρινάκης θέλει επιστροφή βαθμών στη Νότιγχαμ - Ασκεί έφεση για το -4 στην Premier League

Ο Μαρινάκης θέλει επιστροφή βαθμών στη Νότιγχαμ - Ασκεί έφεση για το -4 στην Premier League
Photo Credits: INTIME

Επιστροφή βαθμών θέλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη ζώνη του υποβιβασμού της Premier League κατρακύλησε πριν από επτά ημέρες η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη, όταν γνωστοποιήθηκε η ποινή της για την παραβίαση των οικονομικών κανονισμών της λίγκας.

Οι Ρεντς τιμωρήθηκαν με αφαίρεση τεσσάρων βαθμών και βρέθηκαν στη 18η θέση του πρωταθλήματος, ωστόσο ελπίζουν να πάρουν πίσω τους βαθμούς τους στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Αφού δήλωσαν «εξαιρετικά απογοητευμένοι» με την Premier League, αποφάσισαν πλέον να περάσουν στην… αντεπίθεση και να ασκήσουν, σύμφωνα με το Athletic, έφεση για την τιμωρία τους.

Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, η Νότιγχαμ επί της ουσίας «ομολόγησε» πως ξεπέρασε το όριο των εξόδων της βάση των κανονισμών της λίγκας, ωστόσο θεωρεί την τιμωρία της υπερβολική.

Η όλη διαδικασία πάντως, δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, ενώ μάλιστα η απόφαση της έφεσης της Φόρεστ δεν είναι απίθανο να εκδοθεί ακόμα και μετά το τέλος της φετινής Premier League!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X