Την εμπειρία της από παλαιότερη συνεργασία που είχε παράθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι». Η παρουσιάστρια του MEGA αναφέρθηκε – χωρίς ωστόσο να ονοματίσει – στην περίοδο όπου άκουγε στο ακουστικό της να επικρατεί πανικός στο κοντρόλ, γεγονός που την επηρέαζε ψυχολογικά. Αφορμή στάθηκαν οι σχετικές δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης στο «Στούντιο 4» για την εποχή του «Δέστε Τους».
«Εγώ, παιδιά, όσα χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά, αυτό μου έχει συμβεί μόνο ένα 6μηνο. Όλοι οι υπόλοιποι αρχισυντάκτες και ό,τι ακουστικό είχα στη ζωή μου ποτέ κανένας δεν μου φώναξε, ποτέ κανένας δεν με έβρισε, ποτέ κανένας δεν με πίεσε. Υπήρχε πάντα ησυχία και το θεωρώ πάρα πολύ βασικό», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- ENWSI TV – ΑΕΚ game: ΟΛΗ η μετάδοση του Παναθηναϊκός-ΑΕΚ από Καζαντζόγλου και Τσίλη! (VIDEO)
- Ηλιόπουλος από το ΟΑΚΑ: «Δώσαμε δώρο στον Παναθηναϊκό απόψε, δεν σκέφτηκε ο Στρακόσια τι έκανε – Δεν μας έδωσε πέναλτι ο διαιτητής πάνω στον Βίντα»
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- «Βόμβα» Αλμέιδα: «Σκέφτομαι πολύ το μέλλον μου στην ΑΕΚ – Μένει μια συζήτηση με τον Ηλιόπουλο»
- Κόσμος της ΑΕΚ τώρα στα Σπάτα για τον Αλμέιδα!
Απαιτείται εμπιστοσύνη, ένωση, ειλικρίνεια και χημεία!
Σοκάρει η Γουάντα Νάρα: «Υπάρχουν βίντεο που κάνουμε σεξ και με άλλους»
ΑΕΚ: Συνάντηση Ηλιόπουλου και με Ριμπάλτα νωρίτερα τη Δευτέρα!
Καίτη Γκρέυ: Τα δύο τραγούδια που ζήτησε να τη συνοδεύσουν στην τελευταία κατοικία της
Τότεναμ: «Ασφαλής» ο Ποστέκογλου, παρά την… κατρακύλα