Αποκαλυπτικός Αλμέιδα: «Είχα προτάσεις από συλλόγους που έπαιξα, αλλά είμαι καλά εδώ - Το απολαμβάνω που είμαι στην ΑΕΚ» (VIDEO)

Αποκαλυπτικός Αλμέιδα: «Είχα προτάσεις από συλλόγους που έπαιξα, αλλά είμαι καλά εδώ - Το απολαμβάνω που είμαι στην ΑΕΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για την ΑΕΚ και τις προτάσεις που είχε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την παρουσία του στην ΑΕΚ μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο Ματίας Αλμέιδα!

Ο Αργεντινός, μιλώντας στο ΤΝΤ Sports Argentina τόνισε πως είχε προτάσεις από συλλόγους στους οποίους είχε αγωνιστεί αλλά απολαμβάνει την παρουσία του στην ΑΕΚ και θέλει να παραμείνει μέχρι το τέλος του συμβολαίου του.

Συγκεκριμένα κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση για μία πιθανή επιστροφή στην Ρίβερ Πλέιτ, ο «Πελάδο» ήταν ξεκάθαρος. «Σήμερα δεν σκοπεύω να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής, αλλά δεν λέω ότι ούτε θα το κάνω ποτέ», επισήμανε.

«Σ’ αυτή τη ζωή τίποτα δεν διαρκεί για πάντα και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Σήμερα το απολαμβάνω που είμαι στην ΑΕΚ. Θέλω να εκπληρώσω το συμβόλαιό μου με την ΑΕΚ. είχα προτάσεις από συλλόγους όπου έπαιξα, αλλά είμαι καλά εδώ κάνοντας αυτό που μου αρέσει. Δεν είμαι εδώ και θέλω να κάνω κάτι άλλο. Το απολαμβάνω».

Αναφέρθηκε στην παρουσία της ΑΕΚ στην Ευρώπη λέγοντας πως «βρεθήκαμε έναν γύρο πριν τους ομίλους του Champions League και στην συνέχεια παίξαμε στο Europa League σ’ έναν όμιλο Champions League με ομάδες όπως η Μπράιτον, ο Άγιαξ και η Μαρσέιγ. Ήταν ιστορική η νίκη μέσα στο Μπράιτον με 2-3.».

«Στην Ελλάδα σέβονται πολύ τους Αργεντινούς», ήταν ακόμη μία τοποθέτηση του Αλμέιδα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X