Νίκη θέλει η ΑΕΚ Betsson για να «κλειδώσει» την 6η θέση κόντρα στο Περιστέρι (20:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Νίκη θέλει η ΑΕΚ Betsson για να «κλειδώσει» την 6η θέση κόντρα στο Περιστέρι (20:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει την πρώτη εντός έδρας νίκη για το 2024

H AEK Betsson φιλοξενεί στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το Περιστέρι, στην αυλαία του δεύτερου γύρου. Πλέον οι μόνες θέσεις που εκκρεμούν ακόμα είναι της ΑΕΚ και του Κολοσσού Ρόδου, καθώς μία από τις δύο ομάδες να παίξει στο τοπ-6 και η άλλη θα πάει στα play-out.

Η Ένωση θέλει μόνο νίκη, ώστε να μην ασχοληθεί με τα άλλα αποτελέσματα και συγκεκριμένα με τους αγώνες του Κολοσσού και του ΠΑΟΚ, που μπορούν να διαμορφώσουν την βαθμολογία ανάλογα με το αποτέλεσμα που θα φέρει η Ένωση.

Ο Ηλίας Ζούρος, δεν θα έχει στην διάθεση του, τους γνωστούς τραυματίες, Τζάστιν Τίλμαν και Δημήτρη Φλιώνη, όμως θα έχει την τελευταία αλλαγή της ομάδας. Ο Λάνγκστον Χολ, μπήκε στην θέση του επίσης τραυματία Τζόρνταν Μόργκαν, κλείνοντας τις αλλαγές της ΑΕΚ για φέτος και πλέον με αυτό το ρόστερ θα παίξει από εδώ και πέρα.

Ο Βασίλης Σπανούλης και η ομάδα του, έχουν εξασφαλίσει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, αλλά επειδή οι βαθμολογίες μεταφέρονται και στον επόμενο γύρο, θέλει την νίκη που θα του δώσει απόσταση ασφαλείας από τον Προμηθέα Πάτρας.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι διεθνείς, Γιώργος Πουρσανίδης (Θεσσαλονίκης), Στέλιος Συμεωνίδης (Θεσσαλονίκης) και ο Γιώργος Κατραχούρας (Κρήτης).

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X