Άρσεναλ - Λίβερπουλ: Τριετή απαγόρευση εισόδου σε τρεις οπαδούς των Gunners

Άρσεναλ - Λίβερπουλ: Τριετή απαγόρευση εισόδου σε τρεις οπαδούς των Gunners
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Άρσεναλ έδωσε σε τρεις οπαδούς της τριετή απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο, αφού ομολόγησαν την ενοχή τους για επαίσχυντα συνθήματα που αφορούσαν τις τραγωδίες της Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του τρίτου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στους Reds.

Η Υπηρεσία Εισαγγελίας του Στέμματος (CPS) ορίζει την «κατάχρηση που σχετίζεται με τραγωδία» ως όταν οι οπαδοί κάποιας ομάδας τραγουδούν, ψέλνουν ή χειρονομούν προσβλητικά μηνύματα σχετικά με «καταστροφές ή ατυχήματα που αφορούν παίκτες ή οπαδούς συμπεριλαμβανομένων των αναφορών στην καταστροφή του Hillsborough, στο Munich Air Crash, στο Bradford Fire, ή την περίπτωση των οπαδών της Λιντς που σκοτώθηκαν στην Κωνσταντινούπολη».

«Καταδικάζουμε σθεναρά αυτήν την αποκρουστική συμπεριφορά», ανέφερε μια ανακοίνωση της Άρσεναλ την Πέμπτη (21/03). «Έχουμε συνεργαστεί στενά με την αστυνομία για να διασφαλίσουμε ότι ελήφθησαν γρήγορα μέτρα και χαιρετίζουμε τις εντολές απαγόρευσης του ποδοσφαίρου που εκδόθηκαν. «Έχουμε μια προσέγγιση μηδενικής ανοχής για συνθήματα σχετικά με τραγωδίες και θα διασφαλίζουμε πάντα ότι θα ληφθούν ισχυρά μέτρα εναντίον όσων κρίνονται ένοχοι για τέτοια συμπεριφορά».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X