Μπάγερν Μονάχου: Επιστρέφει τραυματίας από την Εθνική Γερμανίας ο Νόιερ

Μπάγερν Μονάχου: Επιστρέφει τραυματίας από την Εθνική Γερμανίας ο Νόιερ
Photo Credits: INTIME

Ο Μάνουελ Νόιερ αποκόμισε τραυματισμό στην προπόνηση της Γερμανίας και θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τον αγώνα με την Άρσεναλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεγερμός στην Μπάγερν ενόψει Champions League, καθώς ο Μάνουελ Νόιερ αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση της Εθνικής Γερμανίας.

Οι Βαυαροί αντιμετωπίζουν την Άρσεναλ στο Emirates στον προημιτελικό του Champions League στις 9 Απριλίου. Πριν από αυτό, υποδέχονται την Μπορούσια Ντόρτμουντ και στη συνέχεια ταξιδεύουν στο Χάιντενχαϊμ στην προσπάθειά τους να κυνηγήσουντην πρωτοπόρο της Bundesliga Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Η Γερμανία επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του 37χρονου τερματοφύλακα με ανακοίνωσή της. «Ο Μάνουελ Νόιερ αποχώρησε νωρίτερα λόγω ρήξης μυϊκής ίνας στον αριστερό προσαγωγό και είναι εκτός των δύο επερχόμενων διεθνών αγώνων. Αποκόμισε τον τραυματισμό στην προπόνηση το πρωί. Περαστικά Μάνου».

Ο τραυματισμός του Νόιερ αφήνει τον Τερ Στέγκεν της Μπαρτσελόνα, τον Λένο της Φούλαμ και τον Μπάουμαν της Χόφενχαϊμ ως επιλογές τερματοφυλάκων στην ομάδα Νάγκελσμαν.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X