Σοκ στην Μπριζ: Νοκ άουτ με ΠΑΟΚ ο βασικός τερματοφύλακας,

Σοκ στην Μπριζ: Νοκ άουτ με ΠΑΟΚ ο βασικός τερματοφύλακας,
Photo Credits: INTIME

Αρκετά σοβαρός για να τον κρατήσει εκτός των αγώνων με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Conference League αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Σιμόν Μινιολέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τον Σιμόν Μινιολέ θ’ αντιμετωπίσει η Μπριζ τον ΠΑΟΚ.

Πέραν της αλλαγής προπονητή (με τον Ρόνι Ντέιλα ν’ αποχωρεί και τον Νίκι Χάγιεν της β’ ομάδας ν’ αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός μέχρι το τέλος της σεζόν) οι Βέλγοι θα παραταχθούν και μ’ ένα σημαντικό αγωνιστικό πρόβλημα απέναντι στον «δικέφαλο του Βορρά».

Κι αυτό διότι ο τραυματισμός του Σιμόν Μινιολέ (που αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα με τη Σιντ Τρούιντεν) αποδείχθηκε σοβαρότερος του αναμενομένου.

Δεδομένου λοιπόν ότι εκτιμάται πώς υπέστη υποτροπή, ο τερματοφύλακας της Μπριζ τίθεται νοκ-άουτ για το προσεχές διάστημα, με τη σχετική ενημέρωση ν’ αναφέρει:

«Ο Σιμόν Μινιολέ τραυματίστηκε στον αγώνα με την Σιντ Τρούιντεν το απόγευμα της Κυριακής. Οι εξετάσεις του έδειξαν πως ο τραυματισμός του θα τον κρατήσει εκτός για αρκετές εβδομάδες. Περαστικά».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X