ΑΕΚ: Η Γερασιμάτου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στη Σαλαμίνα

ΑΕΚ: Μεγάλη νίκη (4-1) επί του ΑΣ Πέρα για την γυναικεία ομάδα πινγκ πονγκ
Photo Credits: INTIME

Η πρωταθλήτρια της ΑΕΚ θα πάρει μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών, η σπουδαιότερη και πιο ιστορική ατομική διοργάνωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., θα διεξαχθεί το επόμενο τριήμερο στη Σαλαμίνα με την συμμετοχή και της ΑΕΚ.

Είναι απολύτως ακριβές να ειπωθεί ότι η 76η διοργάνωση, που θα φιλοξενηθεί το τριήμερο 22-24 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Ολυμπιονίκης «Νίκος Γραμματικός», συγκεντρώνει την αφρόκρεμα της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Συνολικά οκτώ αθλητές κι αθλήτριες, που έχουν κατακτήσει έστω μία φορά τον πανελλήνιο τίτλο στο απλό, κυνηγούν διακρίσεις στη Σαλαμίνα και τονώνουν το πρεστίζ του θεσμού. Ανάμεσα τους και η πρωταθλήτρια της ΑΕΚ, Ιωάννα Γερασιμάτου.

Αύριο διεξάγονται οι κληρώσεις και στις 10 την Παρασκευή 22/03 αρχίζει η δράση με τα γκρουπ του απλού ανδρών. Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής είναι 51 στους άνδρες (από τους 64, που ήταν ο μάξιμουμ αριθμός) και 27 στις γυναίκες (από τις 48, που είχαν προκριθεί) από 34 σωματεία όλης της χώρας. Στο διπλό ανδρών πρόκειται να πάρουν μέρος 20 ζευγάρια, στο διπλό γυναικών 12 και στο διπλό μικτό 22. Συνολικά θα χρησιμοποιηθούν πέντε τραπέζια και στη σάλα θα υπάρχει χώρος και για προθέρμανση. Το διπλό μικτό θ’ αρχίσει και θα τελειώσει το Σάββατο 23/03, ο τελικός έχει οριστεί για τις 15:00. Την Κυριακή 24/03 το πρόγραμμα ανοίγει στις 10 με τους προημιτελικούς σε διπλά και απλά.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X