Κρόος: «Ανυπομονώ να παίξω στο Euro, υπάρχει χρόνος για την ανανέωση με την Ρεάλ»

Κρόος: «Ανυπομονώ να παίξω στο Euro, υπάρχει χρόνος για την ανανέωση με την Ρεάλ»
Photo Credits: INTIME

Ο Τόνι Κροος μιλάει για το Euro που θα γίνει το καλοκαίρι στην Γερμανία και το μέλλον του στην Ρεάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Tόνι Κρόος παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε για το επερχόμενο Euro στην Γερμανία και τις βλέψεις που έχει με την εθνική ενώ σχολίασε και το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Για την επιστροφή στην Εθνική Γερμανίας: «Ανυπομονώ να πάρω μέρος σε αυτή τη διοργάνωση. Δεν νομίζω πως έχω ανάγκη να αποδείξω κάτι σε κάποιον. Όταν ο ομοσπονδιακός προπονητής με ρώτησε εάν ήθελα να συμμετέχω σε αυτή τη διοργάνωση, σκέφτηκα αμέσως ότι θα μπορούσα να βοηθήσω την εθνική Γερμανίας.

Έθεσα στον εαυτό μου αυτή την ερώτηση και απάντησα ο ίδιος ότι μπορώ να βοηθήσω. Το ίδιο σκέφτεται και ο προπονητής και συνεπώς ήταν μία απόφαση που πήραμε μαζί».

Για το μέλλον του στην Ρεάλ: «Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον σύλλογο. Θα δούμε, έχουμε ακόμα να μιλήσουμε, θα συζητήσουμε. Είμαστε ακόμα στη φάση των αποφάσεων. Είμαι στην Ρεάλ εδώ και πάρα πολύ καιρό, δεν μπορούν να υπάρχουν προβλήματα μεταξύ μας. Και οι δύο πλευρές είναι ήρεμες, η σεζόν πηγαίνει καλά. Θα βρούμε μία ικανοποιητική λύση για όλους».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X