Επική ομιλία Αλμέιδα στα αποδυτήρια - «Εγώ μιλάω μόνο εδώ - Οχι άλλες γιόμες, ετσι ξεχωρίζουν οι μεγάλες ομάδες!» (VIDEO)

Επική ομιλία Αλμέιδα στα αποδυτήρια - «Εγώ μιλάω μόνο εδώ - Οχι άλλες γιόμες, ετσι ξεχωρίζουν οι μεγάλες ομάδες!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα όταν... μιλά στα αποδυτήρια είναι απόλαυση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι στιγμή θεέ μου, τι ομιλία, τι πάθος… Αυτός είναι ο Ματίας Αλμέιδα!

Στην Τσίβας δεν είναι λίγοι αυτοί που αναπολούν τον Ματίας Αλμέιδα με τον οποίο η μεξικανική ομάδα γνώρισε glory days με τίτλους.

Οπως συμβαίνει και τώρα στην ΑΕΚ, η οποία έχει πατήσει γκάζι για το 2ο σερί πρωτάθλημα της με τον «Πελάδο» ηγέτη της!

Δεδομένα ο Αλμέιδα είναι ένας άνθρωπος που ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο. Είναι ένα πρόσωπο που παθιάζεται και στην Τσίβας δεν το έχουν ξεχάσει υπενθυμίζοντας, λοιπόν, συχνά-πυκνά με βίντεο κάποια στιγμιότυπα από ομιλίες του που δεν μπορούν να ξεχαστούν.

Στην Τσίβας, λοιπόν, δεν έχουν ξεχάσει ποτέ τον Αλμέιδα ούτε μία στιγμή. Τον αναπολούν και φαίνεται στα βίντεο που αναρτούν συχνά-πυκνά στα social media.

Έτσι τις τελευταίες μέρες αναρτήθηκε βίντεο από την επική ομιλία του Αλμέιδα στο ημίχρονο αγώνα της Τσίβας το 2016, όπου το ύφος του Αργεντινού προπονητή ήταν ξεκάθαρο και το πάθος ξεχείλιζε στον τρόπο με τον οποίο μιλούσε στους παίκτες.

«Εγώ μιλάω μόνο εδώ. Τι κάνετε, ματς για 3-0 είναι… Μην βιάζεστε», ακούγεται να λέει ο Αλμέιδα στους παίκτες της Τσίβας.

«Έτσι ξεχωρίζουν οι μεγάλες ομάδες. Όχι άλλες γιόμες, παίζουμε ήρεμα με 2-3 πάσες. Τι κάνετε έως τώρα τους κάνετε ήρωες;», λέει επίσης ο Αλμέιδα με περίσσιο πάθος στους παίκτες του.

Δείτε το βίντεο:

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X