ΑΕΚ Betsson: Επιστρέφει ο Χολ στην Basket League για το ματς-τελικό με Περιστέρι

ΑΕΚ Betsson: Επιστρέφει ο Χολ στην Basket League για το ματς-τελικό με Περιστέρι
Photo Credits: INTIME

Ο Ηλίας Ζούρος θέλει τον Χολ και στο Ελληνικό πρωτάθλημα

Η ΑΕΚ Betsson μετά το νικηφόρο πέρασμα της από το Μαρούσι, πήρε μια βαθμολογική ανάσα και παρέμεινε στην 6η θέση. Για να τερματίσει όμως σε αυτήν, στο τέλος του δεύτερου γύρου, θα πρέπει να κερδίσει και το Περιστέρι το επόμενο Σάββατο, ενισχυμένη με τον Λάνγκστον Χολ, για να μην την ενδιαφέρει τι θα κάνει ο Κολοσσός Ρόδου στο δικό του παιχνίδι.

Ο Ηλίας Ζούρος έδειξε ικανοποιημένος για την νίκη στο Μαρούσι και μίλησε για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει η ομάδα του, εκφράζοντας και την επιθυμία του για το επόμενο παιχνίδι. Χαρακτηριστικά είπε «Σημαντικό είναι ακόμα να παίξουμε το άλλο Σάββατο, ελπίζω με έξι ξένους, γιατί είναι κάτι που είναι απαραίτητο για την ομάδα μας».

Ο προπονητής της ΑΕΚ ουσιαστικά «φωτογράφισε» την επιστροφή του Λάνγκστον Χολ, στην λίστα του ΕΣΑΚΕ, με αντικατάσταση του Τζόρνταν Μόργκαν που και λόγω του τραυματισμού του θα απουσιάσει για αρκετό καιρό. Τα προβλήματα στο κατέβασμα της μπάλας από τον Μπράντον Νάιτ, ουσιαστικά έχουν αφήσει με έναν καθαρό play maker την ομάδα (Καράμπελας) και έτσι η επιστροφή του Χολ ήταν αναγκαία.

Η ΑΕΚ κοίταξε και κάποιες ξένες αγορές για παίκτες, όμως δεν βρέθηκε κάτι που να ικανοποιεί και έτσι θα πάει στην λύση του Αμερικανού, που δεν θα χρειαστεί και χρόνο προσαρμογής. Βέβαια για να γίνει αυτό, θα πρέπει να διευθετηθούν τα 4 ενεργά μπαν, μέχρι την Παρασκευή, για να μπορέσει να γίνει η αλλαγή στην λίστα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X