Καμίνι η «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»: Ανοίγει και το πέταλο της Original 21 για το Ελλάδα-Καζακστάν!

Καμίνι η «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»: Ανοίγει και το πέταλο της Original 21 για το Ελλάδα-Καζακστάν!
Photo Credits: INTIME

Ήδη έχουν «φύγει» 18.000 εισιτήρια και το γήπεδο στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» θα γεμίσει!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Καυτή» θα είναι η ατμόσφαιρα στον «τελικό» της Εθνικής ομάδας με το Καζακστάν την Πέμπτη (21:45), καθώς για θα ανοίξει και το δεύτερο πέταλο της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena». Δηλαδή, αυτό που βρίσκεται η Original 21 στα παιχνίδια της ΑΕΚ.

Η Γαλανόλευκη ετοιμάζεται για το σημαντικότερο παιχνίδι της 10ετίας το βράδυ της Πέμπτης στη Νέα Φιλαδέλφεια, στη νοκ άουτ αναμέτρηση με το Καζακστάν για τα ημιτελικά των μπαράζ του Euro.

Ήδη έχουν φύγει 18.000 εισιτήρια, ωστόσο ο κόσμος στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» θα είναι ακόμη περισσότερος. Και αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι ειλημμένη η απόφαση να ανοίξει και το δεύτερο πέταλο στο γήπεδο, μετά από καιρό σε αγώνα της Εθνικής στο νεότευκτο γήπεδο της ΑΕΚ, και αναμένεται να διατεθούν συνολικά περί τις 27-28 χιλ. εισιτήρια. Να θυμίσουμε ότι έκλεινε το πέταλο λόγω της παρουσίας των φιλοξενούμενων οπαδών στα ματς της Εθνικής σε διπλανή θύρα, ενώ είχε κανονικά κόσμο στο ματς με την Ιρλανδία.

Σημειώνεται ότι θα υπάρχουν και περίπου 200 φίλαθλοι του Καζακστάν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κάποιες «νεκρές» ζώνες.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X