Δικογραφία στον Άρειο Πάγο για τον σπίκερ του Ολυμπιακού που έβριζε διαιτήτρια βόλεϊ (VIDEO)

Δικογραφία στον Άρειο Πάγο για τον σπίκερ του Ολυμπιακού που έβριζε διαιτήτρια βόλεϊ (VIDEO)

Παρέμβαση για υποκίνηση βίας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τον σπίκερ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που έβριζε live την επόπτρια του ντέρμπι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 2 Φεβρουαρίου ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε στο κλειστό του Ρέντη τον Παναθηναϊκό στο βόλεϊ γυναικών, στο ίδιο γήπεδο έξω από το οποίο λίγο καιρό πριν είχε δολοφονηθεί ο 31χρονος αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης.

Εκεί ο σπίκερ που περιέγραφε τον αγώνα για το κανάλι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού έδωσε… ρεσιτάλ καφρίλας και χυδαιότητας, καθώς μετά από μία αμφισβητούμενη φάση στο τρίτο σετ του αγώνα, άρχισε να “στολίζει” την επόπτρια με εκφράσεις όπως «Μωρή μαλ… μια μπάλα άουτ ήταν, ηλίθια, μαλ…, άουτ», νομίζοντας ότι το μικρόφωνο ήταν κλειστό.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη όμως, τα “γαλλικά” του πέρασαν στον αέρα και αποτέλεσμα αυτού ήταν να σχηματιστεί σχετική δικογραφία στον Άρειο Πάγο για το περιστατικό.

Η υπόθεση αφορά στο Άρθρο 41ΣΤ του αθλητικού νόμου, με την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών να προχωράει σε παρέμβαση για υποκίνηση βίας.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X