Ολυμπιακός: Το μυαλό του Μεντιλίμπαρ βρίσκεται στην ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Το μυαλό του Μεντιλίμπαρ βρίσκεται στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τι θα προσπαθήσει να διορθώσει ο Μεντιλίμπαρ ενόψει ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρεπό να αποφορτιστούν έδωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του Ολυμπιακού, μετά την πρόκριση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Βάσκος τεχνικός με την επιστροφή στις προπονήσεις, θα επιχειρήσει να προσγειώσει τους «ερυθρόλευκους» στην αγωνιστική πραγματικότητα. Και σε αυτή, δεν υπάρχει Conference League και Φενέρμπαχτσε, αλλά μόνο ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός θα αρχίσει να προετοιμάζεται για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ένωση στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου με ήττα θα έχει σοβαρά προβλήματα στην κούρσα τίτλου. Η ήττα από τον Παναθηναϊκό άφησε τους Πειραιώτες κάπως πίσω και ακόμα μια θα τους φέρει σε δεινή θέση.

Στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το παιχνίδι, ο Μεντιλίμπαρ θα επιχειρήσει να διορθώσει κάποια κακώς κείμενα στον τρόπο που οι παίκτες του αντιμετωπίζουν κάποιες καταστάσεις. Ειδικά στην άμυνα, όπου παρουσιάζονται αδυναμίες, αλλά και στην επίθεση, καθώς πριν το ματς με τη Μακάμπι, υπήρχε μια δυσκολία στη δημιουργία φάσεων.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X