Ολυμπιακός: Κρατάει και του χρόνου τον Ελ Κααμπί

Ολυμπιακός: Κρατάει και του χρόνου τον Ελ Κααμπί
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός σκοπεύει να κρατήσει στο Λιμάνι και του χρόνου τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να την πατήσει όπως με προηγούμενες επιλογές του και σπεύδει να ενεργοποιήσει την οψιόν στο συμβόλαιο του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος είχε υπογράψει για 1+1 χρόνο.

Η επιλογή του Μαροκινού φορ αποδείχτηκε… λίρα 100, καθώς σε 36 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μετρά 25 γκολ! Ο 30χρονος κατάφερε να γίνει σημείο αναφοράς και η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο, η οποία περιλαμβάνει καλύτερους οικονομικούς όρους.

Ετσι, ο Ελ Κααμπί αναμένεται να μείνει στο λιμάνι και τη νέα σεζόν, ενώ δεν αποκλείεται όταν έρθει η ώρα των τελικών συζητήσεων, να πέσει στο τραπέζι και το ενδεχόμενο συμφωνίας για ακόμη έναν χρόνο. Εξάλλου και ο Μαροκινός φορ περνά καλά στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και είναι θετικός στο να συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X