Η Μπέττυ Μαγγίρα σε Παπανώτα – Καινούργιου: «Μόνοι τους το ζουν το beef» (VIDEO)

Η Μπέττυ Μαγγίρα σε Παπανώτα – Καινούργιου: «Μόνοι τους το ζουν το beef» (VIDEO)

Τι απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα σε Παπανώτα – Καινούργιου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλεσμένη του Κώστα Τσουρού βρέθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα, το μεσημέρι του Σαββάτου, προκειμένου να παραχωρήσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο Μεγάλο Κανάλι. Από την κουβέντα δεν έλειψε, βέβαια, ο Δημήτρης Παπανώτας και οι τακτικές του αναφορές στην παρουσιάστρια αλλά και η «κόντρα» με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Άρα εσύ δεν θυμήθηκε τώρα να γίνεις παρουσιάστρια και σε ρωτάω γιατί υπάρχει όλο αυτό το beef τώρα με τον Δημήτρη Παπανώτα» υπογράμμισε, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο παρουσιαστής της εκπομπής με την καλεσμένη του να τοποθετείται ως εξής. «Όχι, ήμουν! Εξαπανέκαθεν που λένε! Ε, beef τώρα… Σιγά… Μόνος του το έχει ο Παπανώτας το beef, μόνος του το ζει. Άμα δεν μπορεί να δεχθεί την χιουμοριστική απάντηση ως απάντηση είναι δικό του πρόβλημα, δεν είναι δικό μου».

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X