Ντάνι Άλβες: 19/3 η απόφαση για προσωρινή αποφυλάκιση

Ντάνι Άλβες: 19/3 η απόφαση για προσωρινή αποφυλάκιση
Photo Credits: INTIME

Στις 19 Μαρτίου η απόφαση για προσωρινή αποφυλάκιση του Ντάνι Άλβες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δικαστήριο της Βαρκελώνης θα αποφασίσει την Τρίτη (19/3) εάν θα παρέχει προσωρινή αποφυάλιση στον Ντάνι Άλβες, σε μια ακρόαση που θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί.

Όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, είναι η τέταρτη φορά που η υπεράσπιση προσέφυγε ζητώντας αυτού του είδους το μέτρο, το οποίο προηγουμένως είχε απορριφθεί από φόβο ότι ο πρώην αμυντικός -μεταξύ άλλων-της Μπαρτσελόνα, της Γιουβέντους και της Παρί σεν Ζερμέν θα διαφύγει στη Βραζιλία.

Ο 40χρονος Βραζιλιάνος καταδικάστηκε στις 22 Φεβρουαρίου από δικαστήριο της Βαρκελώνης σε τεσσεράμισι χρόνια φυλάκιση, καθώς και να πληρώσει 150.000 ευρώ στο θύμα του, για τον βιασμό μιας νεαρής γυναίκας τον Δεκέμβριο του 2022 σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης, ενώ η εισαγγελία είχε ζητήσει ποινή φυλάκισης εννέα ετών.

Το δικαστήριο επέβαλε επίσης πενταετή εποπτευόμενη αποφυλάκιση στον πρώην διεθνή Βραζιλιάνο μετά την αποφυλάκισή του και απαγόρευση προσέγγισης του θύματός του για εννιάμισι χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X