Αντσελότι για κλήρωση με Σίτι: «Αν θέλεις να κατακτήσεις το Champions League, πρέπει να κερδίσεις τους καλύτερους»

Αντσελότι για κλήρωση με Σίτι: «Αν θέλεις να κατακτήσεις το Champions League, πρέπει να κερδίσεις τους καλύτερους»
Photo Credits: INTIME

Tην επερχόμενη μάχη με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι σχολίασε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Kάρλο Αντσελότι σχολίασε την κλήρωση της Ρεάλ Μαδρίτης για την φάση των «8» του UEFA Champions League, η οποία την φαίρνει αντιμέτωπη με την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι.

Με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, ο προπονητής των Μερένγκες, ερωτώμενος για τους δύο μεγάλους αγώνες, δηλώνοντας ότι η αγγλική ομάδα είναι «ίσως η καλύτερη στην Ευρώπη αυτήν την περίοδο», ενώ τόνισε ότι «εάν θέλουμε να κατακτήσουμε το Champions League, θα πρέπει να κερδίσουμε τους καλύτερους».

«Η Μάντσεστερ Σίτι είναι ένας αντίπαλος που όλοι έχουν ως φαβορί, κέρδισε πέρυσι το τρόπαιο. Είναι μια δύσκολη κλήρωση, αλλά έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι θα τα πάμε καλά. Η ιδέα όταν ξεκινάς το Champions League είναι να κερδίσεις τη διοργάνωση, αν θέλεις να κερδίσεις, πρέπει να νικήσεις τους καλύτερους», ανέφερε συγκεκριμένα ο Ιταλός τεχνικός.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X