Προπονητής Τρινιντάντ: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι ο Λιβάι είναι υγιής και θα παίξει»

Προπονητής Τρινιντάντ: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι ο Λιβάι είναι υγιής και θα παίξει»
Photo Credits: INTIME

Πολλά ποντάρει η εθνική ομάδα του Τρινιντάντ και Τομπάγκο στον Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία επιστρέφει στην εθνική του Τρινιντάντ και Τομπάγκο, η οποία στηρίζει τις ελπίδες της σε αυτόν, για το ματς με τον Καναδά.

Πολλά ποντάρει η εθνική ομάδα του Τρινιντάντ και Τομπάγκο στον Λιβάι Γκαρσία, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Καναδά στις 23 Μαρτίου στο Τέξας, όπου θα κρίνει το εισιτήριο για το Κόπα Αμέρικα. Ο Άνγκους Ιβ εκτιμά πως ο 26χρονος φορ μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα, ειδικά τώρα που είναι υγιής και φορμαρισμένος.

Στην τελική 23άδα του Τρινιντάντ και Τομπάγκο επέστρεψε και ο αδελφός του Λιβάι, ο Τζούντα, που αγωνίζεται στην ΑΕΚ Β.

«Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τον Λιβάι, που είναι υγιής και έτοιμος να αγωνιστεί. Τα πάει καλά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον βλέπουμε σε τέτοια καλή κατάσταση. Ο Τζούντα είχε διάφορους τραυματισμούς και δεν ήταν διαθέσιμος. Τώρα επέστρεψε στη δράση, σκοράρει και πιστεύουμε ότι μπορεί να προσθέσει γκολ από τη μεσαία γραμμή», σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Ο Λιβάι Γκαρσία θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Καναδά και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Ελλάδα, χάνοντας έτσι το φιλικό ματς που έχει προγραμματιστεί μετά, όπως έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στην Ομοσπονδία και την ΑΕΚ. Στόχος είναι να μην επιβαρυνθεί ο 26χρονος φορ, ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X