Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Κινδυνεύει με απόλυση ο Γιακίροβιτς μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ

Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Κινδυνεύει με απόλυση ο Γιακίροβιτς μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Ο διασυρμός της Ντινάμο Ζάγκρεμπ από τον ΠΑΟΚ έφερε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Conference League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την απόλυση του Μπίτστσαν τον περασμένο Αύγουστο, λόγω του αποκλεισμού από την ΑΕΚ και ο διάδοχος του, Σεργκέι Γιακίροβιτς ενδέχεται να έχει την ίδια τύχη έπειτα από την συντριβή με 5-1 από τον ΠΑΟΚ!

Ο διασυρμός της Ντινάμο Ζάγκρεμπ από τον ΠΑΟΚ έφερε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Conference League με τους οπαδούς του κροατικού συλλόγου να είναι εξοργισμένοι από τον Σεργκέι Γιακίροβιτς ζητώντας την απόλυση του.

Ο νέος πρόεδρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Βέλιμιρ Ζάετς μπορεί να στήριζε με δηλώσεις του, τον 47χρονο τεχνικό πριν από την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο το κλίμα για τον Γιακίροβιτς έχει βαρύνει επικίνδυνα μετά την συντριβή της κροατικής ομάδας στην Τούμπα.

Στον προπονητή της Ντινάμο Ζάγκρεμπ χρεώνεται το γεγονός πως παρέταξε σχήμα με δύο επιθετικούς, παρά το «μαξιλαράκι» του 2-0 από το πρώτο παιχνίδι, αλλά και της χαλαρής προσέγγισης του στην αναμέτρηση

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιακίροβιτς ανέλαβε τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ τον περασμένο Αύγουστο μετά την απόλυση του Ίγκορ Μπίστσαν, ο οποίος είχε επίσης πληρώσει το «μάρμαρο» για τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X