Conference League: Πρόκριση στα πέναλτι για την Πλζεν - Νίκησε με 3-1 τη Σερβέτ

Conference League: Πρόκριση στα πέναλτι για την Πλζεν - Νίκησε με 3-1 τη Σερβέτ
Photo Credits: INTIME

Την πρόκριση της για τα προημιτελικά του Conference League πανηγύρισε η Βικτόρια Πλζεν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρόκριση της για τα προημιτελικά του Conference League πανηγύρισε η Βικτόρια Πλζεν, καθώς κέρδισε με 3-1 την Σερβέτ στην διαδικασία των πέναλτι.

Στο 8’ η Σερβέτ απείλησε για πρώτη φορά στην αναμέτρηση με τον Στεβάνοβιτς, ενώ πέντε λεπτά αργότερα η Βικτόρια Πλζεν είχε ακυρωθέν γκολ με τον Χράνατς. Στο 14’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως η κεφαλιά του Σουλς από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε στόχο και στο 31’ ο Γιέντλιτσα σταμάτησε το σουτ του Κουτέσα. Στο 35ο λεπτό η κεφαλιά που επιχείρησε ο Χράνατς δεν στάθηκε ικανή για να νικήσει τον Φρικ.

Στο 51’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, όμως ο Γιέντλιτσα σταμάτησε εντυπωσιακά το σουτ του Στεβάνοβιτς και τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Βικτόρια Πλζεν να αγγίξει το γκολ, αλλά το σουτ του Τραορέ μέσα από την περιοχή πέρασε ελάχιστα έξω.

Στο 69’ ο Φρικ είπε όχι στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καντού, ενώ στο 77ο λεπτό ο πορτιέρε των γηπεδούχων σταμάτησε για ακόμη μια φορά στην αναμέτρηση τον Στεβάνοβιτς, με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει μέχρι το τέλος και ο αγώνας να οδηγηθεί στην παράταση. Οι δύο ομάδες δεν βρήκαν κάποιο τέρμα και έτσι η αναμέτρηση πήγε στα πέναλτι. Εκεί, η Βικτόρια Πλζεν ήταν πιο εύστοχη καθώς σκόραρε τρεις φορές απο την άσπρη βούλα έναντι μιας της Σερβέτ και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X