Βρήκε ευκαιρία μετά τα «γκάζια» στην προπόνηση και έστειλε μηνύματα ο Λουτσέσκου: «Ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά και όταν δεν παίζουμε καλά»

Βρήκε ευκαιρία μετά τα «γκάζια» στην προπόνηση και έστειλε μηνύματα ο Λουτσέσκου: «Ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά και όταν δεν παίζουμε καλά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ με ανατροπή στα προημιτελικά του Conference League τόνισε ότι ότι η ομάδα του βρίσκεται σε μία μαγική σεζόν και χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου της.

Αυτή η δήλωση έρχεται λίγες ώρες μετά την επίσκεψη των οπαδών στην προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία και τα «γκάζια» σε παίκτες και Λουτσέσκου για τις δυο σερί ήττες από Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Άρη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Λουτσέσκου:

Για το αν βασίστηκε σε κάποιο πλάνο ή ήταν “μπείτε και παίξτε”: «Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε να επιστρέψουμε σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλά. Να αντιδράσουμε, να έχουμε ένταση, να έχουμε αποφασιστικότητα που αρμόζει σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι. Προφανώς και να θυσιαστούμε μέσα στο γήπεδο. Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα. Είναι η 2η φορά σε 20 χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο που μία ομάδα πηγαίνει σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης κι η προηγούμενη ομάδα που τα κατάφερε ήταν ο ΠΑΟΚ πριν από δύο χρόνια. Το επισημάναμε πάρα πολύ στους παίκτες πριν από το ματς».

Για το ότι ο κόσμος αισθάνθηκε ότι έπαιξε μπάλα: «Ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα, όχι μόνο σήμερα, αλλά και γενικότερα όταν δεν κάνουμε κάποιο καλό παιχνίδι . Είμαστε άνθρωποι, προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι, είμαστε σε μία μαγική σεζόν έτσι όπως εξελίσσεται, οπότε χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X