ΑΕΚ: Τι έλεγε ο Κάλενς στο Περού για την παραμονή του στην Ένωση - Καλή διάθεση από πλευράς «κιτρινόμαυρων»

ΑΕΚ: Τι έλεγε ο Κάλενς στο Περού για την παραμονή του στην Ένωση - Καλή διάθεση από πλευράς «κιτρινόμαυρων»
Photo Credits: INTIME

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες με τον Κάλενς με την πιθανότητα παραμονής του στην ΑΕΚ να είναι μεγάλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι επόμενες εβδομάδες αναμένεται να είναι εξαιρετικές κρίσιμες για το μέλλον του Αλεξάντερ Κάλενς στην ΑΕΚ.

Και πάμε να εξηγήσουμε τι ακριβώς εννοούμε; Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ κυρίως από πηγές στο Περού, ο Κάλενς που βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην πατρίδα του για τις υποχρεώσεις της Εθνικής, φέρεται να ανέφερε πως θα βρίσκεται στην Ένωση μέχρι το 2026 και εν συνεχεία θα παίξει έναν χρόνο στα πάτρια εδάφη με την φανέλα της Αλιάνζα Λίμα.

Τι ισχύει και αν ισχύει αυτό που λέει ο Κάλενς θα φανεί… Εμείς, απλά, ας δούμε τα δεδομένα…

Κατ’ αρχήν υπάρχει μία καλή διάθεση από την ΑΕΚ να κρατήσει τον παίκτη πληρώνοντας την οψιόν αγοράς του στην Τζιρόνα ή Χιρόνα όπως την λένε και με τα δύο ονόματα οι Ισπανοί. Ποιο είναι το ύψος της; Κατά πληροφορίες, μιας και η ΑΕΚ δεν δημοσιοποιεί τέτοια πράγματα, αγγίζει τα 750.000 ευρώ. Ποσό που δεν είναι απαγορευτικό για τους «κιτρινόμαυρους».

Από κει και πέρα, ποια είναι η γνώμη του Ματίας Αλμέιδα για τον παίκτη; Αναμφισβήτητα, πολύ καλή. O Pelado εμπιστεύεται τον Περουβιανό στόπερ και φαίνεται στα παιχνίδια πρωταθλήματος, όπου του δίνει φανέλα βασικού με τον παίκτη, ως επί το πλείστον, στα περισσότερα ματς να μην τον έχει διαψεύσει.

Να θυμίσουμε, απλά, πως ο Κάλενς μετρά την φετινή σεζόν με την ΑΕΚ 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δύο γκολ σε 1.634 αγωνιστικά λεπτά.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X