Μάλλιος: «Έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη με την Εθνική»

Μάλλιος: «Έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη με την Εθνική»
Photo Credits: INTIME

Ο παίκτης της ΑΕΚ μίλησε για την προετοιμασία της Εθνικής για το παγκόσμιο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών, το οποίο περιλαμβάνει δύο σπουδαία φιλικά παιχνίδια με την πανίσχυρη Ισλανδία την Παρασκευή 15/3 (16:00) στο ΚΓ Ηλιούπολης και το Σάββατο 16/3 (19:15) στο ΚΓ Κορυδαλλού.

Στην αποστολή βρίσκονται και οι πέντε παίκτες της ΑΕΚ, Κεδέρης, Λιάπης, Παπαδιονυσίου, Αραμπατζής και Μάλλιος.

Στη διάθεση του Ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Ζαραβίνα βρίσκονται οι αθλητές:
Παπαντωντόπουλος, Παπαβασίλης, Σάββας, Πασσιάς, Κανδύλας, Μιχαηλίδης, Τζηράς, Δομπρής (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Κεδέρης, Λιάπης, Παπαδιονυσίου, Αραμπατζής, Μάλλιος (ΑΕΚ), Θ. Παπάζογλου, Τζωρτζίνης, Καλόμοιρος (ΠΑΟΚ), Τόσκας (Bianco Monte Δράμα), Παναγιώτου (ΑΣΕ Δούκα), Τσακουρίδης (Διομήδης Άργους), Mπόσκος (Χενίλ- Ισπανία), Μπουκοβίνας (Γκροσβάλσταντ- Μπουντεσλίγκα-2/Γερμανία)

Ο διεθνής πλέι μέικερ της ΑΕΚ, Χάρης Μάλλιος δήλωσε: «Έχουμε μπροστά μας δύο σπουδαία φιλικά με την Ισλανδία, μια ομάδα παγκόσμιας εμβέλειας που δεν χρειάζεται συστάσεις. Έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη και αυτό φαίνεται ακόμα και από τα τεστ προετοιμασίας που κάνουμε πλέον. Πρέπει να δώσουμε όλοι το 100% τον Μάιο απέναντι στην Ολλανδία με στόχο την πρόκριση στο Παγκόσμιο, δεν ντρεπόμαστε, ούτε φοβόμαστε να το πούμε. Για να δώσουμε συνέχεια σε όλο αυτό το οικοδόμημα, οφείλουμε να πάρουμε σύντομα άλλη μία πρόκριση σε μεγάλη τελική φάση».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X