Ιβάνοβα στο enwsi.gr: «Με ομαδικότητα και ψυχή, για την δύσκολη συνέχεια»

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Πανναξιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÐÁÍÍÁÎÉÁÊÏÓ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)Η Ισαβέλα Ιβάνοβα αντιλαμβάνεται πως μπορεί η ΑΕΚ να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο τίποτα δεν έχει κριθεί, τόσο για το πρωτάθλημά όσο και για το κύπελλο. Μετά την νίκη της Ένωσης απέναντι στον Πανναξιακό, η νεαρή αθλήτρια μίλησε στο enwsi.gr για τα όσα της άρεσαν από το παιχνίδι, αλλά και όποια λάθη έγιναν κατά την διάρκεια του δευτέρου σετ.

«Είναι σημαντικό ότι πετύχαμε μια καθαρή νίκη και παραμένουμε στην πρώτη θέση. Είχαμε μιλήσει με τον προπονητή μας πριν το ματς και μας είχε ζητήσει να πιέσουμε στο σερβίς και στην μπλοκ άμυνα. Το κάναμε στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Στο δεύτερο σετ κάναμε κάποια λάθη και χαλαρώσουμε. Ειδικά στην υποδοχή και στο σερβίς δεν είχαμε καλά ποσοστά. Όμως ξαναβρήκαμε τον ρυθμό μας στην συνέχεια και φτάσαμε στην νίκη».

Πλέον οι κιτρινόμαυρες έχουν να δώσουν τέσσερα δύσκολα παιχνίδια, τα τρία μάλιστα εκτός έδρας. Με την Ιβάνοβα να ξεκαθαρίζει ότι μόνο με ομαδικότητα και ψυχή θα καταφέρει αυτή και οι συμπαίκτριες της να υλοποιήσουν τους στόχους που έχουν θέσει.

«Να δείξουμε ομαδικότητα και ψυχή πάνω από όλα. Να είμαστε σωστοί στο τακτικό κομμάτι και γενικά. Ειδικά στο ματς κυπέλλου είναι ακόμα πιο σημαντικό να δείξουμε αυτά τα στοιχεία. Πρόκειται για νοκ άουτ παιχνίδι και πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε για να προχωρήσουμε στο φάιναλ φορ. Γνωρίζουμε άλλωστε ότι από την στιγμή που αποκλείστηκαν τα Βριλήσσια, αν καταφέρουμε να κερδίσουμε ουσιαστικά θα έχουμε φτάσει πολύ κοντά στον πρώτο στόχο».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X