Έπος: Η φανέλα του Τάκη Νικολούδη από τη μυθική πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα στο μουσείο της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Έπος: Η φανέλα του Τάκη Νικολούδη από τη μυθική πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα στο μουσείο της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η φανέλα του Τάκη Νικολούδη από το επικό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα σπουδαίο κειμήλιο μεγάλης αξίας θα προστεθεί στο στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ καθώς ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης δώρισε την φανέλα του Τάκη Νικολούδη από το παιχνίδι με το Ερυθρό Αστέρα, το οποίο έδωσε την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ της σεζόν 1976-1977.

Δείτε την ανάρτηση της ΑΕΚ:

«Ενα ακόμα κειμήλιο μεγάλης ιστορικής αξίας προστέθηκε στη συλλογή του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ που θα λειτουργήσει πολύ σύντομα στην OPAP ARENA. Ο γνωστός Ενωσίτης Αλέξανδρος Μαργαρίτης παραχώρησε ένα πολύ σημαντικό «κομμάτι» της εντυπωσιακής προσωπικής του συλλογής, τη φανέλα που φορούσε ο Τάκης Νικολούδης τη βραδιά που κατακτήθηκε η πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ της σεζόν 1976-1977, με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι!
Ευχαριστούμε πολύ τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους φίλους της ΑΕΚ για την τεράστια επιθυμία τους να προσφέρουν κειμήλια ζωής και θυμίζουμε ότι το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία συλλογής εκθεμάτων! Οσοι παλαίμαχοι ή φίλαθλοι διαθέτουν αντικείμενα, τα οποία θέλουν να προσφέρουν, παρακαλούνται να επικοινωνούν στο e-mail aekmuseum@aekfc.gr υπ’ όψιν των κ. Γεράσιμου Γασπαρινάτου και Γιάννη Μπίλιου».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X