Μάντσεστερ Σίτι: Έχει στα ραντάρ της Πακετά και Νέτο για το καλοκαίρια

Μάντσεστερ Σίτι: Έχει στα ραντάρ της Πακετά και Νέτο για το καλοκαίρια
Photo Credits: INTIME

Πακετά και Νέτο στη λίστα της Σίτι για το καλοκαίρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα βρήκε το νέο επιθετικό μέσο, μετά τις αποχωρήσεις το περασμένο καλοκαίρι των Μαχρέζ και Γκουντογκάν, αλλά και την επιθυμία του Μπερνάρντο Σίλβα να φύγει από την Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της σεζόν με πιθανό προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ρεπορτάζ σε αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Καταλανός προπονητής επανέρχεται για τον Λούκας Πακετά, ο οποίος το καλοκαίρι του 2022 αποκτήθηκε από την Γουέστ Χαμ έναντι 60 εκατ. ευρώ.
Και το περασμένο καλοκαίρι υπήρξαν επαφές με τη Γουέστ Χαμ για τον 26χρονο Βραζιλιάνο διεθνή μεσοεπιθετικό, αλλά τελικά η υπόθεση δεν προχώρησε.

Τώρα ο Γκουαρντιόλα επιμένει για τον Πακετά και αναμένεται να διεκδικήσει ξανά τα δικαιώματα του στη θερινή μεταγραφική περίοδο. Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι «πολίτες» θα καταθέσουν πρόταση ύψους 70 εκατ. ευρώ προκειμένου να πεισθούν τα «σφυριά» και να συμφωνήσουν στην παραχώρηση του Βραζιλιάνου άσου, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα «Telegraph» ο Γκουαρντιόλα έχει στη λίστα του και τον Πέδρο Νέτο της Γουλβς.

Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός είναι στα μεταγραφικά πλάνα και της Λίβερπουλ και το κασέ του φθάνει στα 60 εκατ. ευρώ.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X